Ως συνώνυμο της ποιότητας, της ποικιλίας και της εξυπηρέτησης, η ΑΒ Βασιλόπουλος κάνει για ακόμα μία φορά το όνειρο κάθε πελάτη για προϊόντα που «μιλούν» στις εκάστοτε ξεχωριστές του αγοραστικές προτιμήσεις, πραγματικότητα.

Με την κάρτα ΑΒ Plus, καθένας μπορεί να απολαμβάνει το δικό του μοναδικό αγοραστικό ταξίδι «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα του, κερδίζοντας από προσφορές σχεδιασμένες αποκλειστικά για εκείνον. Αυτή είναι η νέα αγοραστική εμπειρία - πρόταση της ΑΒ, στην οποία «πρωταγωνιστούν» οι ίδιοι οι πελάτες. Γιατί για την ΑΒ Βασιλόπουλος, κάθε πελάτης είναι μοναδικός. Και όπως ο πελάτης αλλάζει, έτσι κι εκείνη αλλάζει μαζί του, όλα αυτά τα χρόνια.

Μέσα λοιπόν από το ανανεωμένο σχήμα πιστότητας, η ΑΒ Plus προσφέρει στους 2,5 εκατομμύρια πελάτες της νέες λύσεις και δυνατότητες, κάνοντας τα ψώνια πιο εύκολα, πιο γρήγορα, πιο συναρπαστικά και … μια πιο «προσωπική» υπόθεση.

ΑΒ Plus: Προσφορές για όλους και τον καθένα ξεχωριστά

45656

Με στόχο τη δημιουργία μιας μοναδικής αγοραστικής εμπειρίας που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις των καταναλωτών, η ΑΒ Plus φροντίζει καθημερινά να αναζητά το καινούργιο, το καινοτόμο και το διαφορετικό, τόσο στα φυσικά της καταστήματα, όσο και στον ψηφιακό της κόσμο (online).

Συμβαδίζοντας με τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, η ΑΒ Plus εξελίσσεται με αποκλειστικές προσφορές που αφορούν στον κάθε πελάτη, ξεχωριστά, αποστέλλονται και ενεργοποιούνται εύκολα και γρήγορα, με ψηφιακό τρόπο. Με αυτόν τον τρόπο, η ΑΒ αναπτύσσει μία πιο προσωπική και άμεση επικοινωνία με τον κάθε πελάτη, προσφέροντας στον καθένα αυτά που χρειάζεται, από όπου και αν βρίσκεται.

Αυτός είναι ο κόσμος της AB Plus! Ένας κόσμος γεμάτος προσφορές και μοναδικές εκπλήξεις. Ένας κόσμος με περισσότερα οφέλη ειδικά για τους κατόχους της κάρτας ΑΒ Plus, που μπορούν πλέον να απολαμβάνουν επιπλέον προσφορές πόντων για έξι αγαπημένα τους προϊόντα, κάθε 15 μέρες, ώστε να εξοικονομούν χρήματα μιας και κερδίζουν πιο γρήγορα επιταγές έκπτωσης 6€ για τις επόμενες αγορές τους (200 πόντοι AB Plus= 1 επιταγή έκπτωσης €6).

Όροι και … προϋποθέσεις

Photo_AB_Plus_Hands_1920x1080px

Για να απολαμβάνει ο πελάτης τις αποκλειστικές προσφορές μόνο για εκείνον, θα πρέπει να έχει δημιουργήσει λογαριασμό στο ab.gr ή στο νέο AB app, να έχει συνδέσει την κάρτα του AB Plus και να έχει ενεργοποιήσει τη σχετική επιλογή στις προτιμήσεις επικοινωνίας ή να κάνει τη σχετική διαδικασία με την κάρτα του AB Plus μέσω της ενότητας «Εγγραφή ΑΒ Plus» των Kiosks AB Touchpoint των καταστημάτων AB.

Έτσι, κάθε κάτοχος της κάρτας πιστότητας AB Plus λαμβάνει στο e-mail του ενημερώσεις με συγκεκριμένες προσφορές, με επιπλέον πόντους, που τον αφορούν. Με εύκολες και απλές κινήσεις ενεργοποιεί τις προσφορές που απευθύνονται μόνο σε εκείνον από όπου και αν βρίσκεται, ακόμη και από το σαλόνι του σπιτιού με ένα απλό κλικ. Και φυσικά, τις εξαργυρώνει ανά πάσα στιγμή στο ταμείο των καταστημάτων ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΒ αγοράζοντας αγαπημένα προϊόντα και κερδίζοντας επιπλέον πόντους στην κάρτα AB Plus.

Έτσι, το αγοραστικό ταξίδι στην ΑΒ γίνεται προσωπική υπόθεση. Μία αγοραστική εμπειρία που ολοκληρώνεται είτε στον online κόσμο της ΑΒ μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, είτε στο φυσικό κατάστημα και μάλιστα με επιπλέον επιβράβευση έξτρα πόντων στην ΑΒ Plus.

Τι πρέπει να ξέρετε για την κάρτα πιστότητας AB Plus

Μετρώντας ήδη 23 χρόνια, η κάρτα πιστότητας AB Plus αποτελεί το πιο ιστορικό σχήμα πιστότητας της αγοράς, που επιβραβεύει τους πελάτες που εμπιστεύονται τα καταστήματα ΑΒ για τις καθημερινές τους αγορές.

unnamed

Για κάθε 200 πόντους στην κάρτα πιστότητας AB Plus, ο πελάτης κερδίζει μια επιταγή έκπτωσης €6 για τις επόμενες αγορές. Ο πελάτης κερδίζει πόντους με πολλούς τρόπους: 1 πόντο για κάθε €3 τελικής αξίας και πολλούς επιπλέον πόντους από προσφορές για όλους σε προϊόντα και κατηγορίες, κουπόνια και παιχνίδια στα κιόσκια AB Touchpoint και ψηφιακά, ειδικές ενέργειες, διαγωνισμούς, συνεργασίες. Kαι πλέον με αποκλειστικές προσφορές για τον καθένα ξεχωριστά στα αγαπημένα του προϊόντα.

Μέχρι πρόσφατα, η διαδικασία έκδοσης της κάρτας AB Plus γινόταν μέσω φυσικής αίτησης απόκτησης στο κατάστημα ή online μέσω του ab.gr. Πλέον, η διαδικασία έκδοσης νέας κάρτας θα είναι αποκλειστικά ψηφιακή και μπορεί να γίνει δική σας με τους εξής τρόπους:

• Μέσω των Kiosks AB Touchpoint των καταστημάτων
• Μέσω της νέας εφαρμογής για κινητά ΑΒ app
• Online μέσω του ab.gr

Πώς θα φτιάξετε λογαριασμό, βήμα – βήμα

Ο πελάτης μπορεί να δημιουργήσει λογαριασμό στο ab.gr ή στο νέο ΑΒ app, δηλώνοντας το email και το κινητό του. Στη συνέχεια, έχει τη δυνατότητα είτε να εκδώσει κάρτα αν δεν έχει είτε να συνδέσει σε αυτόν την υφιστάμενη κάρτα του AB Plus. Εναλλακτικά, μπορεί να κάνει εγγραφή με κάρτα ΑΒ Plus μέσω των Kiosks AB Touchpoint των καταστημάτων και έτσι να δημιουργήσει τον λογαριασμό του με απλά βήματα.

Καθένας από το λογαριασμό του και μέσω του ab.gr ή του νέου AB app:
• Έχει την κάρτα του διαθέσιμη σε ψηφιακή μορφή για να την έχει πάντα μαζί του και να τη σκανάρει απευθείας στα ταμεία των καταστημάτων.
• Παρακολουθεί τις αποδείξεις και τους πόντους που έχει συγκεντρώσει στην κάρτα του AB Plus, καθώς και τους πόντους που υπολείπονται για την επόμενη επιταγή έκπτωσης 6€.
• Ενημερώνει τα στοιχεία του και τις προτιμήσεις επικοινωνίας.
• Εφόσον το επιθυμεί και έχει κλικάρει τη σχετική επιλογή στο λογαριασμό του, παρακολουθεί και ενεργοποιεί τις προσωπικές του προσφορές στα αγαπημένα του προϊόντα και αγοράζοντάς τα, είτε στα φυσικά καταστήματα είτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΒ, κερδίζει πολλούς πόντους.