Με σχεδόν 80 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, ακολουθώντας πιστά το όραμα του ιδρυτή της ΑΒ Βασιλόπουλος, η εταιρεία συνεχίζει να κάνει πράξη και τις γιορτές την διάθεση προσφοράς μέσα από ενέργειες εταιρικής υπευθυνότητας, αποδεικνύοντας έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο. Παράλληλα, δίνει σε όλους της τους πελάτες την ευκαιρία να συμμετέχουν στο κύμα προσφοράς και να πολλαπλασιάσουν την αγάπη για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει 2€ για κάθε «Δώρο Αγάπης» στην τράπεζα τροφίμων!

Η ΑΒ, για τρίτη συνεχή χρονιά, μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε ένα δώρο που πραγματικά θα «πιάσει τόπο», ένα δώρο πρακτικό και συνάμα χρήσιμο. Και για πρώτη φορά προσφέρει τρεις διαφορετικές επιλογές - τρεις λύσεις για όλες τις  περιστάσεις!

Τα «Δώρα Αγάπης» περιλαμβάνουν τα εξής προϊόντα

Δώρο Αγάπης – Το πιο τρυφερό δώρο!

Μπισκότα, μαύρη σοκολάτα, σοκολάτα γάλακτος, Passata, αλεύρι, πένες, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ.

Δώρο Αγάπης – Το πιο γιορτινό δώρο!

Λευκό κρασί «Παράγκα» ή κόκκινο κρασί «Κτήμα Σκούρα – Portes Merlot», πάστα ελιάς καλαμών «Η ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη», φιστίκια «Η ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη».

Δώρο Αγάπης – Το πιο γλυκό δώρο.

Coffee Way καφέ φίλτρου φουντούκι/βανίλια, Lindt Excellence σοκολάτα με πορτοκάλι ή Lindt Excellence σοκολάτα με θαλασσινό αλάτι, Lindt Excellence σοκολάτα με με 85% κακάο ή Lindt Excellence σοκολάτα με σοκολάτα υγείας με τσίλι.

Για την ΑΒ Βασιλόπουλος τα Χριστούγεννα είναι πολλά περισσότερα από μια γιορτή. Είναι η χαρά να ενώνουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας και να προσφέρουμε μέσα από την στήριξη των πρωτοποριακών προγραμμάτων που υλοποιεί η εταιρεία και πολλαπλασιάζουν καλό, αγγίζοντας τις ζωές περισσότερων συνανθρώπων μας.