Μπορεί ο Αύγουστος να είναι ο μήνας των καλοκαιρινών διακοπών και της ξενοιασιάς για παιδιά και ενήλικες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για τη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά σε λίγες εβδομάδες. Μολονότι τα παιδιά του Δημοτικού είναι μικρά σε ηλικία, αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι -ή δεν πρέπει να είναι- εξοικειωμένα με την τεχνολογία. Δεν είναι τυχαίο το πόσο σημαντική αποδείχθηκε η τελευταία στην εξ αποστάσεως διδασκαλία και όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνει το ίδιο απαραίτητη και το φθινόπωρο που έρχεται.

Στη λογική αυτή, ας δούμε κάποιες προτάσεις για προϊόντα τεχνολογίας στην κατηγορία των tablets και των laptops που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες του παιδιού και φυσικά θα τα βρείτε όλα στο Public.gr, τη μοναδική σας "στάση" για όλα όσα χρειάζεται το παιδί σας για το σχολείο!

Tablets

Καθόλου τυχαία το tablet είναι για τα περισσότερα παιδιά η συσκευή εκείνη που τα εισαγάγει στον μαγικό κόσμο της τεχνολογίας, χάρη στο βολικό του μέγεθος, στη φορητότητα και τον ψυχαγωγικό του χαρακτήρα. Ταυτόχρονα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εργαλείο εκπαίδευσης, με τόσες πολλές διαθέσιμες εφαρμογές.

Τα Huawei MatePad T8 8" είναι μια προσιτή λύση Android tablet που όμως δεν υπολείπεται σε ποιοτικά χαρακτηριστικά ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης, όπως εξάλλου και το Alcatel 1T 10", το οποίο έχει μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία, αλλά και χρήσιμες λειτουργίες και εφαρμογές για τα παιδιά χωρίς διαφημίσεις, με επιλογές γονικού ελέγχου.

Το HuaweiMediaPadT5 10" είναι μια πρόταση με άρτια χαρακτηριστικά που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες του παιδιού αλλά και του ενήλικα. Για ατέλειωτο gaming, multitasking και φορητότητα, το Lenovo M10 10,1" αποδεικνύεται το ιδανικό εργαλείο. Με το Samsung Tab A θα καλύψετε όλες τις οικογενειακές ανάγκες. Εκτός από τα σούπερ χαρακτηριστικά του διαθέτει και το Kids Home Content για πλήρη προστασία από επικίνδυνο περιεχόμενο.

Τέλος το Apple iPad 10.2" προσφέρει την ιδανική εμπειρία χρήσης, συνδυάζοντας τις δυνατότητες ενός υπολογιστή με τις ευκολίες των φορητών συσκευών.

Laptops

Το laptop είναι το απαραίτητο εφόδιο τεχνολογίας για το παιδί σας, ένα εργαλείο μάθησης και ψυχαγωγίας που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι. Μια άκρως φορητή και προσιτή λύση για το παιδί που τώρα ξεκινά να ασχολείται με την τεχνολογία είναι το Asus VivoBook. Στην ίδια κατηγορία και Asus X509JA-WB301T 15.6", ιδανική επιλογή για την καθημερινή εργασία και ψυχαγωγία με ποιοτικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες.

Το Lenovo IdeaPad 3 είναι μια οικογενειακή και ταυτόχρονα επαγγελματική επιλογή laptop με αξιόλογα χαρακτηριστικά, ενώ είναι πολύ ελαφρύ (1,7 κιλά) για να μπορεί να το μεταφέρει παντού το παιδί. Στην ίδια λογική, το Lenovo IdeaPad Flex 5 είναι εξαιρετικά ελαφριά συσκευή (1,5 κιλά) και πολύ λεπτή που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες της εκπαίδευσης αλλά και της ψυχαγωγίας, προσφέροντας και μεγάλη αυτονομία μπαταρίας.

Τέλος, ένα laptop για όλη την οικογένεια, το οποίο συστήνεται για τις επαγγελματικές ανάγκες των ενηλίκων, αλλά και εκείνες των παιδιών από πλευράς εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας: το HPOmen είναι αξιόπιστο, πανίσχυρο και απόλυτα φορητό σύστημα, το οποίο μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει ένα desktop, με τα χαρακτηριστικά που το απαρτίζουν.

Να θυμίσουμε ότι μπορείτε να συνδυάστε την ευκολία της ηλεκτρονικής αγοράς με την αμεσότητα της παραλαβής από το κατάστημα, επωφελούμενοι από τη νέα υπηρεσία του Public, Drive Up. Μέσω αυτής παραλαμβάνετε με ασφάλεια τα προϊόντα που έχετε επιλέξει online. Απλά πηγαίνετε με το αυτοκίνητό σας στο κατάστημα της Συγγρού ή της Σταυρούπολης και τα προϊόντα θα σας παραδοθούν στο parking ανέπαφα.