Στα Ροζ φωταγωγήθηκε το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Πέμπτη 08 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 20:30, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού από  τον Όμιλο Estée Lauder Companies.

 

Η δράση (φέτος δεδομένων των συνθηκών λόγω του κορωνοϊού, η ειδική εκδήλωση έγινε κεκλεισμένων των θυρών) μεταδόθηκε ζωντανά από τη σελίδα του Facebook της Estée Lauder Greece, από τη σελίδα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και από το κανάλι Estée Lauder Greece στο YouTube με την παρουσία της Πρέσβειρας της Εκστρατείας για την Ελλάδα, Ελένης Μενεγάκη, η οποία έδωσε το έναυσμα για τη φωταγώγηση. Mίλησαν η Αγγελική Ανδρέου (Γεν. Δ/ντρια Estee Lauder), o Ε. Φιλόπουλος (Πρόεδρος Ε.Α.Ε.) και η Ελένη Μενεγάκη (Ελληνίδα Πρέσβειρα της Εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού των Estée Lauder Companies). Συντόνισε ο Ευριπίδης Γουργουλίδης.

 

 

 

 

 

 

Σε μία δύσκολη χρονική συγκυρία, που όλος ο πλανήτης έχει να αντιμετωπίσει μία παγκόσμια πανδημία, είναι πιο επίκαιρη από ποτέ η ανάγκη για υποστήριξη όλων όσων επηρεάζονται από την πανδημία και ακόμα περισσότερο αυτών που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο του μαστού, οι οποίοι αποτελούν ιδιαίτερα ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες.

 

Για τον Όμιλο Estée Lauder Companies, φέτος είναι ακόμα πιο σημαντική η υποστήριξη της ιατρικής έρευνας, των ανθρώπων που ζουν με καρκίνο μαστού, ευπαθών ομάδων που μπορεί να αντιμετωπίζουν δυσκολία στην πρόσβαση σε ιατρική φροντίδα και των γιατρών, νοσοκόμων και φροντιστών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Για όλους αυτούς τους λόγους, ο Όμιλος Estée Lauder Companies παραμένει αφοσιωμένος στην Εκστρατεία για τον Καρκίνο του Μαστού και το στόχο της, να δημιουργήσει ένα κόσμο χωρίς καρκίνο του μαστού.

 

Φέτος, το παγκόσμιο σύμβολο της Εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού, δεν είναι άλλο από την Ροζ Κορδέλα, η οποία δεν είναι απλά μία κορδέλα, αλλά είναι αυτό που μας ενώνει. Είναι ένα κίνημα, είναι μια αποτύπωση της παγκόσμιας κοινότητας που τιμά όποιον έχει επηρεαστεί από αυτή την ασθένεια.

 

Κάθε 15 δευτερόλεπτα, κάπου στον κόσμο, μια γυναίκα μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού κι αυτό είναι ήδη ένα πολύ μεγάλο νούμερο. Μας ενώνει η ελπίδα, γύρω από αυτόν τον κοινό σκοπό, που είναι ένας: #TimeToEndBreastCancer

 

Από το 1992 όπου η Evelyn H. Lauder συνδημιούργησε τη Ροζ Κορδέλα και ξεκίνησε την Εκστρατεία, ο Όμιλος Estée Lauder Companies εξακολουθεί να είναι ηγέτης στο παγκόσμιο κίνημα του αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, o Όμιλος Estée Lauder Companies, υποστηρίζει την υγεία της παγκόσμιας κοινότητας που αντιμετωπίζει τον καρκίνο του μαστού και θα συνεχίσει να συγκεντρώνει επιχορηγήσεις και να εμπνέει δράσεις. Η Εκστρατεία έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 89 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως για χρηματοδότηση ιατρικών ερευνών, εκπαίδευσης και ιατρικών υπηρεσιών.

 

Από το 2019 η Estée Lauder Hellas υποστηρίζει την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, έχοντας προσφέρει περισσότερες από 1.500 δωρεάν μαστογραφίες με την κινητή μονάδα μαστογράφου της Ε.Α.Ε, σε πάνω από 20 πόλεις της Ελλάδας.

 

Ο Όμιλος Estée Lauder Companies είναι αφοσιωμένος να δημιουργήσει έναν κόσμο χωρίς καρκίνο του μαστού μέχρι να εξαλειφθεί η νόσος. Όλοι μαζί, θα συνεχίσουμε να συγκεντρώνουμε επιχορηγήσεις, να επιμορφώνουμε, να υποστηρίζουμε και να δημιουργούμε ισχυρό αντίκτυπο που θα μας φέρει πιο κοντά στην αποστολή μας.

 

Για να μάθετε περισσότερα για την Εκστρατεία του ομίλου Estée Lauder Companies για τον Καρκίνο του Μαστού, επισκεφθείτε το ELCompanies.com/BreastCancerCampaign



Μάχη Καμπανέλλου (Marketing Director Estée Lauder, Tom Ford, Smashbox Balkans), Αγγελική Ανδρέου (Brand Manager Estée Lauder, Tom Ford, Smashbox Balkans), Δούκας Χατζηδούκας (Σχεδιαστής),Ελενη Μενεγάκη, Ελληνίδα Πρέσβειρα της Εκστρατείας του Καρκίνου του Μαστού,  Ευάγγελος Φιλόπουλος, Πρόεδρος Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, Ευριπίδης Γουργουλίδης (Corporate & Brand Communications Manager Estée Lauder Companies, Balkans) 




  Ευάγγελος Φιλόπουλος, Πρόεδρος Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας