Η πιο πρωτότυπη και απρόσμενη ενέργεια πήρε σάρκα και οστά ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου!

Ο SFERA 102.2 μέσα από μία cross promo ενέργεια, συνδύασε ραδιόφωνο και διαφήμιση σε στάσεις λεωφορείων. Με αφορμή τη γιορτή των ερωτευμένων, κάλεσε τους ακροατές του να στείλουν την ευχή τους στον/ην αγαπημένο/η τους και αυτή να γίνει αφίσα στην πλησιέστερη στάση της κατοικίας τους.

Ο Sfera 102.2 συνεργάστηκε με την Politis out of Home και 50 τυχεροί ακροατές είδαν την ευχή τους να φιλοξενείται σε στάσεις λεωφορείων που είχαν επιλέξει, «ντυμένη» με καρδιές και σύμβολα αγάπης. Η συγκεκριμένη δράση χάρισε μία νότα αισιοδοξίας και γέμισε με χρώματα και αγάπη τους δρόμους. Ο κόσμος που ήρθε σε επαφή με τα μηνύματα ένιωσε μία ευχάριστη έκπληξη, ενώ οι αποδέκτες των ευχών ενθουσιάστηκαν με την δημόσια εκδήλωση αγάπης των συντρόφων τους. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο κόσμος να μοιραστεί στα κοινωνικά δίκτυα πολλές φωτογραφίες και βίντεο από τις στάσεις, δημιουργώντας μεγάλο virality.

Ο συνδυασμός διαφορετικών καναλιών επικοινωνίας και πηγών περιεχομένου - όπως ήταν στη συγκεκριμένη περίπτωση το ραδιόφωνο, η υπαίθρια διαφήμιση και το digital - λειτούργησε πολλαπλασιαστικά, συνθέτοντας ένα ολοκληρωμένο storytelling και συνέβαλε στη δημιουργία μιας ξεχωριστής εμπειρίας.

Η συγκεκριμένη δράση αποτέλεσε μία έμπρακτη απόδειξη πως η πολυκαναλική επικοινωνία αποτελεί σημαντικό παράγοντα επιτυχίας για κάθε ενέργεια.