Σε νέο χώρο του Μουσείου Μαντάμ Τισό του Λονδίνου μεταφέρθηκαν τα κέρινα ομοιώματα του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, μετά την απόφασή τους να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Τα ομοιώματα του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσσεξ αφαιρέθηκαν πέρυσι από το τμήμα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και πλέον έχουν μεταφερθεί στη ζώνη «Awards Party Zone» μαζί με σταρς όπως ο Μπραντ Πιτ, o Τζωρτζ Κλούνεϊ, η Νικόλ Κίντμαν και οι Μπέκαμ, ώστε να αντικατοπτριστεί η μετάβασή τους από το Φρόγκμορ στο Χόλιγουντ.

Οι θαυμαστές τους θα μπορούν να δουν τα κέρινα ομοιώματα του Χάρι και της Μέγκαν από τη Δευτέρα 17 Μαΐου, όταν και θα ανοίξουν εκ νέου τα αξιοθέατα σε εσωτερικούς χώρους ανοίγουν ξανά εν μέσω της πανδημίας.

Ο Tim Waters, Γενικός Διευθυντής του Μουσείου Μαντάμ Τισό του Λονδίνου, δήλωσε: «Η εκκίνηση του Awards Party φέρνει πίσω τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό μιας κομψής βραδιάς που λαχταρούσε το Λονδίνο από την αρχή του lockdown. Πάντα προσέχοντας το τοπίο των διασημοτήτων, μετακινήσαμε τις φιγούρες του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ για να τους ενώσουμε με τους φίλους τους στο Χόλιγουντ, αντικατοπτρίζοντας τη νέα τους κατάσταση».