Ένα δεύτερο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ-βόμβα του Netflix, το οποίο περιέχει περισσότερες αιχμές κατά της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του εμπρηστικού ισχυρισμού πως εσωτερικοί κύκλοι «είχαν διαρρεύσει και φυτέψει» ιστορίες γι’ αυτούς, έδωσαν στη δημοσιότητα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Σε ένα μονόλεπτης διάρκειας βίντεο, που αναμένεται να τρομοκρατήσει τη βασιλική οικογένεια, ο πρίγκιπας Χάρι ρίχνει τον εμπρηστικό ισχυρισμό πως γνώστες «διέρρευσαν και φύτεψαν» ιστορίες γι’ αυτούς, περιγράφει τη βασιλική ζωή ως «βρόμικο παιχνίδι» και -αφού εμφανίζονται πλάνα που δείχνουν τη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα- μιλάει για τον «πόνο και την ταλαιπωρία των γυναικών που παντρεύονται άνδρες της βασιλικής οικογένειας και μπαίνουν στο παλάτι».

Σε άλλο σημείο, ένας ειδήμων περιγράφει την εμπειρία του ζευγαριού, κάνοντας λόγο για «μίσος και ρατσισμό», ενώ μια σκηνή κλείνει με τον εξοργισμένο Χάρι να κρατάει το πρόσωπό του μέσα στα χέρια του, με τη Μέγκαν -εμφανώς έγκυο- να περνάει πίσω του.

Πρίγκιπας Χάρι: Υπάρχει διαρροή, υπάρχει φύτευση ιστοριών

Στο σημερινό teaser ο πρίγκιπας Χάρι αφηγείται: «Είναι πραγματικά δύσκολο να κοιτάξεις πίσω τώρα και να σκεφτείς "τι στο καλό συνέβη;". Υπάρχει μια ιεραρχία της οικογένειας, ξέρετε, αλλά υπάρχει και διαρροή, υπάρχει και φύτευση ιστοριών. Είναι ένα βρόμικο παιχνίδι. Ο πόνος και η ταλαιπωρία των γυναικών που παντρεύονται σε αυτόν τον θεσμό, αυτή η φρενίτιδα. Ήμουν τρομοκρατημένος, δεν ήθελα να επαναληφθεί η ιστορία». Και κλείνοντας, λέει: «Κανείς δεν γνωρίζει την πλήρη αλήθεια. Εμείς ξέρουμε την πλήρη αλήθεια».

Πότε θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν

Σύμφωνα με το Netflix, τα τρία πρώτα επεισόδια του ντοκιμαντέρ θα προβληθούν στην πλατφόρμα streaming την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, ενώ τα τρία τελευταία θα προβληθούν στις 15 Δεκεμβρίου.
megan2

Το «Harry & Meghan», που χαρακτηρίζεται ως «περιορισμένη σειρά», θα αποτελείται από έξι επεισόδια. Κρίνοντας από τα τρέιλερ, τα επεισόδια θα καλύπτουν την περίοδο από την αρχή της σχέσης τους, όταν έκαναν ταξίδια και έβγαιναν ραντεβού, μέχρι σήμερα, που μεγαλώνουν την οικογένειά τους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.