Στα παλιά τους στέκια επιστρέφουν τα Φιλαράκια για μια ειδική εκπομπή Reunion, σχεδόν δυο δεκαετίες μετά τη μεγάλη επιτυχία τους.

Το τρέιλερ της εκπομπής ενθουσίασε τους φίλους της σειράς ενώ οι έξι πρωταγωνιστές με συνέντευξη στο περιοδικό People προϊδεάζουν για όσα θα ακολουθήσουν επί της οθόνης.

Ενθουσίασε η επιστροφή της παλιάς παρέας 

Σε ένα βίντεο 2 λεπτών, τα 6 φιλαράκια επιστρέφουν επιστρέφουν στο σκηνικό όπου ξεκίνησαν όλα και μας προϊδεάζουν για το τι θα δούμε στις 27 Μαΐου. Τα μέλη του καστ μέσα από το επίσημο τρέιλερ μιλούν για όλα. Από τη διαδικασία του κάστινγκ και τη σχέση που ανέπτυξαν μεταξύ τους, μέχρι το πιο επίμαχο ερώτημα της σειράς.

Στο σπέσιαλ επεισόδιο εκτός από τους έξι πρωταγωνιστές, δίνουν το παρών και άλλοι ηθοποιοί που έχουν περάσει από τη σειρά. Ενώ όπως φαίνεται στο επίσημο τρέιλερ η επανένωση των 6 πρωταγωνιστών θα περιλαμβάνει και πολλές συγκινητικές στιγμές.

Στην πολυαναμενόμενη επανένωση θα συμμετέχουν και πολλοί διάσημοι καλεσμένοι όπως η Lady Gaga ο Τζάστιν Μπίμπερ και το συγκρότημα BTS. Τα έξι φιλαράκια αποκάλυψαν στο people στο People, πώς αισθάνθηκαν ξαναγυρνώντας στα παλιά τους στέκια.

Μέχρι το τέλος της 10ης σεζόν, τα Φιλαράκια ήταν μια από τις τηλεοπτικές εκπομπές, που σημείωναν την υψηλότερη τηλεθέαση όλων των εποχών.