Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
Σχεδιο_χωρις_τιτλο_-_2021-07-08T163405_935
Ζωή

«Άφαντη» από το Μονακό η πριγκίπισσα Σαρλίν - Τα σενάρια για κρίση στον γάμο με τον Αλβέρτο - Τι απαντά η ίδια

Η πριγκίπισσα έχει να εμφανιστεί δημόσια στο πλευρό του συζύγου της από τα τέλη Ιανουαρίου

Σενάρια για κρίση στο γάμο της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο έχει πυροδοτήσει η μακρά απουσία της Σαρλίν από το πριγκιπάτο του Μονακό

H πριγκίπισσα Σαρλίν εξακολουθεί να βρίσκεται στη Νότια Αφρική, όπου υποβάλλεται, σύμφωνα με το Channel 24, σε «πολλαπλές επεμβάσεις» μετά τη λοίμωξη ΩΡΛ που υπέστη τον Μάιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά και ο σύζυγός της πρίγκιπας Αλβέρτος, την επισκέφθηκαν τον περασμένο μήνα δημοσιεύοντας φωτογραφίες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ωστόσο, τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η σύζυγος του Αλβέρτου έχει να εμφανιστεί δημόσια στο πλευρό του άνδρα της από τα τέλη Ιανουαρίου. Η «εξαφάνισή» της έχουν πυροδοτήσει πολλά σενάρια σχετικά με τον γάμο και την προσωπική της ζωή. Ωστόσο δεν υπάρχει καμία επιβεβαιωμένη πληροφορία για κρίση στον γάμο της, ενώ το ζευγάρι γιόρτασε πριν λίγες ημέρες την επέτειο των γάμων τους από... διαφορετικές ηπείρους.

«Μου λείπει πολύ ο άντρας και τα παιδιά μου»

Καθώς συνεχίζεται η ανάρρωσή της, η πρώην Ολυμπιονίκης της κολύμβησης μίλησε στο Channel 24 της Νότιας Αφρικής: «Είναι μια δύσκολη περίοδος για μένα. Μου λείπει πολύ ο άντρας και τα παιδιά μου».

Και συνεχίζει:

«Ήταν εξαιρετικά δύσκολο για μένα όταν με ενημέρωσε η ιατρική μου ομάδα ότι δεν μπορούσα να επιστρέψω σπίτι.

Ο Άλμπερτ είναι ο βράχος και η δύναμή μου και χωρίς την αγάπη και την υποστήριξή του δεν θα μπορούσα να περάσω αυτή την οδυνηρή στιγμή» συμπλήρωσε η πριγκίπισσα. Η πριγκίπισσα Σαρλίν είχε ταξιδέψει στην Αφρική για να συμμετάσχει σε μια εκστρατεία κατά της λαθροθηρίας των ρινόκερων.