Στη λίστα των διαδόχων του βρετανικού θρόνου εντάχθηκε, τρεις μήνες από την ημερομηνία γέννησης της, η κόρη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. 

Η Λιλιμπετ Νταϊάνα Μαουντμπάτεν Γουίσδορ, προστέθηκε επιτέλους στη σειρά διαδοχής της βασιλικής οικογένειας στην επίσημη ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Παρά το γεγονός ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ παραιτήθηκαν από τα βασιλικά καθήκοντά τους, η κόρη τους είναι όγδοη στη σειρά διαδοχής του θρόνου.

Ερωτηματικά προκαλεί η μεγάλη καθυστέρηση των τριών μηνών από τις 4 Ιουνίου που γεννήθηκε το δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ, μέχρι να ενημερωθεί η γραμμή διαδοχής της. Παρόλο που είναι όγδοη στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, η Λίλιμπετ Νταϊάνα παραμένει άφαντη αφού οι γονείς της δεν έχουν δώσει καμία φωτογραφία της στη δημοσιότητα. Κάτι που έχει δυσαρεστήσει τον βρετανικό λαό, που ζητάει να δει την μικρή πριγκίπισσα. Σημειώνεται ότι η βασιλική οικογένεια ορίζει ότι τα μωρά της οικογένειας που είναι στην πρώτη γραμμή στη σειρά διαδοχής, παρουσιάζονται στο κοινό αμέσως μετά τη γέννησή τους. Όπως ακριβώς συμβαίνει με τον Τζορτζ, την Σάρλοτ και τον Λούις, και όπως είχε συμβεί με τον Άρτσι.
Καταγραφη

Μετά την οριστική αποχώρησή τους από το παλάτι, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν επιλέξει μια εντελώς διαφορετική ζωή, μακριά από τις δεσμεύσεις που συνοδεύουν κάθε ενεργό μέλος της βασιλικής οικογένειας. 

Πότε θα γίνει η βάπτιση της Λίλι

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, οι βαπτίσεις των γαλαζοαίματων γίνονται έξι με επτά εβδομάδες μετά τη γέννηση, ένα χρονοδιάγραμμα που ακολούθησαν οι Sussexes με τον πρωτότοκο γιο τους, Άρτσι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η βάπτιση της Λίλιμπετ– Νταϊάνα θα γίνει σε πολύ στενό κύκλο.

Φήμες θέλουν το μυστήριο να λαμβάνει χώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε λίγες μέρες.

Την ίδια στιγμή υπάρχει και μία άλλη φήμη που θέλει τη βάπτιση να γίνεται στην Καλιφόρνια, ενώ υπάρχει και η επιλογή να μην κάνουν καθόλου βάπτιση αλλά απλή ονοματοδοσία, προκαλώντας νέα δυσφορία στη βασίλισσα Ελισάβετ.