Τα Χριστούγεννα και η περίοδος των γιορτών είναι άμεσα συνυφασμένες με το συναίσθημα και την πράξη του να πάρεις ή να δώσεις δώρα στους αγαπημένους σου και στους γύρω σου.

Και αυτά τα Χριστούγεννα το Public μοιράζεται μαζί μας αμέτρητες επιλογές δώρων για τους αγαπημένους μας - smartphones, βιβλία, παιχνίδια, wearables αλλά και είδη gaming- που μπορούμε να αποκτήσουμε στα φυσικά καταστήματα αλλά και μέσα από το public.gr.

Γιατί το μεγαλύτερο δώρο είναι να μοιράζεσαι.


ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ TABOO

Διασκέδασε με την παρέα σου με το ανανεωμένο Taboo. Περιέχει περισσότερες από 1000 νέες λέξεις. Κάνε την ομάδα σου να μαντέψει τη σωστή λέξη. Πρόσεξε όμως να μη χρησιμοποιήσεις τις απαγορευμένες λέξεις Taboo! Θα είσαι ο καλύτερος παίκτης.

Microsoft Xbox Series S

Παρουσιάζουμε το Xbox Series S, τη μικρότερη, πιο κομψή κονσόλα Xbox ποτέ. Ζήστε την ταχύτητα και την απόδοση μιας ψηφιακής κονσόλας επόμενης γενιάς σε προσιτή τιμή. Ξεκινήστε με μια άμεση βιβλιοθήκη 100+ παιχνιδιών υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων όλων των νέων τίτλων Xbox Game Studios όπως το Halo Infinite την ημέρα που κυκλοφορούν, όταν προσθέτετε το Xbox Game Pass Ultimate. Μετακινηθείτε απρόσκοπτα μεταξύ πολλών παιχνιδιών άμεσα με το Quick Resume.

Ο Ρένος αγαπά τη μουσική

Το άλμπουμ των αναμνήσεων του Ρένου. Ξεφύλλισε τις σελίδες του άλμπουμ του Ρένου: θα βρεις φωτογραφίες από τα ταξίδια του, τους φίλους και τις μουσικές του περιπέτειες – τις πιο γλυκές του αναμνήσεις. Η σειρά-φαινόμενο που έχει ήδη αγαπηθεί και στην Ελλάδα, με μεταφράσεις σε 22 γλώσσες και 1,4 εκατομμύρια πωληθέντα αντίτυπα παγκοσμίως.

Ο ήρωας της διπλανής πόρτας

Για πάνω από είκοσι πέντε χρόνια, ο θρύλος της ηγεσίας και της προσωπικής ανάπτυξης Robin Sharma έχει καθοδηγήσει εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι, μέσω της επαναστατικής μεθοδολογίας του, έφτασαν στην επιτυχία που ονειρεύονταν. Στο πρωτοποριακό αυτό βιβλίο ο Sharma διαθέτει το σύστημά του σε όποιον είναι έτοιμος για ανίκητη θετικότητα, μνημειώδη παραγωγικότητα, βαθιά πνευματική ελευθερία και μια γεμάτη ζωή.

LEGO® Super Mario Βασική Πίστα Περιπέτειες Με Τον Μάριο

Πέτα πάνω στο σύννεφο. Απόκτησε έξτρα νομίσματα και ένα Σούπερ Αστέρι με τον Μπλοκ. Πήδα πάνω στον Goomba και ποδοπάτησε τον Bowser Jr. στην πλάτη για να κερδίσεις νομίσματα. Ανταγωνίσου τους φίλους σου και μετά ανακατασκεύασε την πίστα για να δημιουργήσεις νέες δοκιμασίες.

GIFT_KV_CMYK
Ημερολόγιο Moleskine 2022

Το ημερολόγιο θα αποτελεί μια μαγική προσθήκη που θα σε κρατήσει οργανωμένο και θα σε βοηθήσει να παραμείνεις σε καλό δρόμο όλο το χρόνο, αφού θα σου θυμίζει κάθε ραντεβού, μάθημα, επίσκεψη ή γενέθλια! Είναι ελαφρύ και πρακτικό για να το έχεις παντού μαζί.

Χωράει όλη η αρχαιότητα στο ασανσέρ;

Τι πήρε στις αποσκευές της μια Μινωίτισσα πριγκίπισσα για να πάει στην Αίγυπτο; Πώς περνούσε την ώρα του όταν βαριόταν ένας Μυκηναίος δημόσιος υπάλληλος; Πώς τραυμάτισε το πόδι του ένας κένταυρος; Πώς ένας άσεμνος χορός οδήγησε τυχαία στη δημιουργία της Δημοκρατίας; Ποιος ξένος σκλάβος έγινε πλούσιος τραπεζίτης; Γιατί ο Ηράκλειτος πρότεινε να χαστουκίσουμε τον Όμηρο; Γιατί τις Κυκλάδες τις λέμε Κυκλάδες;

Smartphone Xiaomi 11T 5G Dual Sim 128GB Moonlight White | Public

Διαθέτει τριπλή βασική κάμερα με AI 108MP+8MP+5MP (wide angle camera/ultra-wide angle camera/telemacro camera) και εμπρόσθια 16MP in-display selfie camera, για να αποτυπώσεις όλα όσα έχει να προσφέρει η ζωή και Selfies που αντανακλούν την καλύτερη πλευρά σου.

Happier Than Ever (2LP Colored - Exclusive) - Billie Eilish | Public CD & βινύλια

Η Billie Eilish ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ με τίτλο “Happier Than Ever” με 16 ολοκαίνουργια τραγούδια, για τις 30 Ιουλίου. Το “Happier Than Ever” είναι o νέoς ολοκληρωμένος δίσκος της πολυβραβευμένης με Grammy τραγουδίστριας, μετά το ντεμπούτο της “When We All Go To Sleep, Where Do We Go?”.

Γυναίκα ψάχνει

Η Ελεονώρα Μελέτη, ορμώμενη από τις προσωπικές της εμπειρίες, μιλάει για τα κοινωνικά στερεότυπα και όλα εκείνα που αντιμετωπίζει κάθε γυναίκα εξαιτίας τους, δίνοντας ένα μήνυμα: καθεμία πρέπει να είναι αποδεκτή όπως ακριβώς είναι, με τις επιλογές της και όλα της τα συναισθήματα.

«Ανύπαντρες ή μη, με παιδί ή χωρίς, εργαζόμενες ή αραχτές, με κιλά ή αδύνατες, είμαστε πάνω από όλα γυναίκες. Δεν χρειάζεται να βάζουμε ταμπέλες, δεν χρειάζεται να κρίνουμε αυστηρά η μία την άλλη. Είναι αποδεκτά όλα τα συναισθήματα και είμαστε καλές στον πυρήνα μας, όπως και αν βιώνουμε την κάθε αλλαγή. Αρκεί να προετοιμαστούμε για αυτή, να την αγκαλιάσουμε και να τη ζήσουμε όπως ξέρει και μπορεί η καθεμία από εμάς».

Dell Vostro 3500

Με την νέα σειρά της Dell μπορείς να είσαι παραγωγικός χωρίς διακοπές. Η οθόνη προσφέρει μεγαλύτερη φωτεινότητα και ζωντανά χρώματα για μια βελτιωμένη εμπειρία προβολής, ενώ χάρη στα στενά περιθώρια στις δύο πλευρές, μπορείτε να βλέπετε περισσότερο περιεχόμενο με λιγότερους περισπασμούς.