Αν προσπαθείτε να ανακαλύψετε τρόπους έτσι ώστε να συνδυάσετε το καινούργιο σας τζιν και σας φαίνεται αρκετά δύσκολο, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε. Υπάρχει τρόπος να το κάνετε και μάλιστα πάνω από ένας. Αν σας αρέσουν τα τζιν παντελόνια γυναικεία ψηλόμεσα, μπορείτε να κάνετε εύκολα πολλούς πιθανούς συνδυασμούς. Αρχικά, καλό θα ήταν να γνωρίζετε ότι τα τζιν μπορείτε να τα φορέσετε πρακτικά σε κάθε περίσταση, για έναν πρωινό καφέ μέχρι ένα χαλαρό ποτό το βράδυ. Το μοναδικό πράγμα που χρειάζεται να αλλάξετε για να κάνετε το στυλ σας πιο casual ή πιο επίσημο ανάλογα με την περίσταση,  είναι οι εναλλαγές στη μπλούζα. Για παράδειγμα για να επιτύχετε ένα πιο casual look μπορείτε να προσθέσετε ένα κοντό τοπάκι με ένα jacket και sneakers. Για πιο επίσημες περιστάσεις, όπως ένα επαγγελματικό δείπνο ή μία επαγγελματική συνάντηση, ένα over – sized σακάκι με ένα ψηλόμεσο τζιν είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε. Τα τζιν παντελόνια γυναικεία ψηλόμεσα είναι μόνο κάποια από τα must – have κομμάτια που πρέπει κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της να έχει στην ντουλάπα της.

 

poia-einai-ta-top-poy-mporeite-na-syndyasete-idanika-me-to-agaphmeno-sas-tzin

 

Μονοχρωμίες στα τζιν – Ποιες αποχρώσεις ανήκουν στην υψηλότερη αισθητική βαθμίδα;

Όταν μιλάμε για τζιν, δεν σημαίνει ότι αναφερόμαστε αποκλειστικά στην κλασική μορφή σε τζιν παντελόνια γυναικεία ψηλόμεσα, αλλά μπορεί κάποιος να μιλάει για όλα τα είδη τζιν σε όλες τις αποχρώσεις. Είναι αλήθεια ότι οι περισσότερες γυναίκες έχουν στην ντουλάπα τους μπλε ή μαύρα τζιν που τα φορούν σε καθημερινή βάση και λίγες είναι εκείνες που συμβαδίζουν με τις τάσεις της μόδας και επιλέγουν τζιν σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις όπως μωβ, ροζ, κίτρινες ακόμα και πράσινες αποχρώσεις. Αν λοιπόν είστε από αυτές τις γυναίκες, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα παραπάνω που είναι για όλες τις περιστάσεις στο https://modivo.gr/m/gynaikes-moda.html. Μία καλή επιλογή για να συνδυάζετε τα τζιν σας, είναι μονόχρωμα μπλουζάκια τοπ ή πουκάμισα, τα οποία θα δώσουν έναν αέρα στο look σας πιο casual ή πιο επίσημο, ανάλογα με την περίσταση που επιθυμείτε να τα φορέσετε.

Ποια είναι τα κατάλληλα παπούτσια για να συνδυάσετε τα τζιν σας;

Οι κατηγορίες των τζιν είναι τόσες πολλές που η επιλογή παπουτσιών αποτελεί εύκολη διαδικασία. Τα μήκη των τζιν είναι αυτά που ουσιαστικά καθορίζουν το είδος του παπουτσιού που μπορεί να φορεθεί. Αν για παράδειγμα κάποια από τα αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπα σας περιλαμβάνουν τζιν παντελόνια γυναικεία ψηλόμεσα που το μήκος τους φτάνει στο ύψος του αστραγάλου, η καλύτερη δυνατή λύση είναι αδιαμφισβήτητα οι ψηλοτάκουνες γόβες. Με ένα τέτοιο συνδυασμό, συνεπώς, η εμφάνισή σας είναι σίγουρο ότι θα αποσπάσει τα θετικότερα σχόλια που θα μπορούσατε να φανταστείτε. Μία άλλη εξίσου καλή λύση είναι ο συνδυασμός ενός μονόχρωμου crop top t-shirt, ενός χαμηλοκάβαλου κλασικού τζιν και των αγαπημένων σας sneakers. Ο συγκεκριμένος ενδυματολογικός συνδυασμός μπορεί κάλλιστα να φορεθεί για μια βόλτα με φίλους ή για τα καθημερινά σας ψώνια, βέβαια εξαρτάται πάντα από την ώρα και τον χώρο που θα τα φορέσετε.