Μετά τις γκριμάτσες του στις εορταστικές εκδηλώσεις για το Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισσάβετ, ο ζωηρός πρίγκιπας Λούις εμφανίστηκε ξανά δημοσίως και έκλεψε τις εντυπώσεις τα Χριστούγεννα.

Τα Χριστούγεννα ο Λούις επέστρεψε και εμφανίστηκε με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια στο Σάντριγχαμ, ακολουθώντας τον βασιλιά παππού του τους γονείς του και τα αδέλφια του και κλέβοντας φυσικά ξανά την παράσταση.

Δεν ήταν μόνο το σορτς με την κάλτσα και το παλτό που τον έκαναν να ξεχωρίσει. Ηταν κυρίως τα νάζια του και τα καμώματά του. Κρυβόταν πίσω από την Κέιτ Μίντλετον και την τραβούσε να φύγουν, μέχρι που πήρε θάρρος και αυτονομήθηκε, μιλούσε με αγνώστους από το πλήθος, έπαιρνε μόνος του τα δώρα του και σε κάποια στιγμή που αισθάνθηκε ότι χάθηκε άρχισε να τρέχει για να βρει τον πατέρα του. Κατέληξε με ένα μπουκέτο λουλούδια που έδωσε στην αδελφή του με τους υπολοίπους να γελούν. Οι γκριμάτσες και τα νάζια φυσικά και δεν έλειψαν από τον 4χρονο που βρήκε νέο πεδίο δράσης...


«Είναι σκέτο χάος #ΠρίγκιπαςLouis», έγραψε κάποιος στο Twitter και κάποιον άλλον να συμπληρώνει: «Μοιάζει με εφιάλτη για τους αξιωματικούς ασφαλείας».



Τον βασιλιά Κάρολο στην χριστουγεννιάτικη έξοδό του στο Σάντριγχαμ ακολούθησαν πέρα από την οικογένεια των Κέιμπριτζ, η βασίλισσα Καμίλα, Ζάρα και ο Μάικ Τίνταλ, ο πρίγκιπας Έντουαρντ και η Σόφι Ουέσσεξ με τη λαίδη Λουίζ Γουίνδσορ και τον γιο τους Τζέιμς, καθώς και η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον σύζυγό της Εντουάρντο Μαπέλι Μότσι και τον γιο του Γούλφι.


Εμφάνιση-έκπληξη στην εκκλησία έκανε και ο έκπτωτος πρίγκιπας Άντριου, ο οποίος εθεάθη μαζί με τη μικρότερη κόρη του πριγκίπισσα Ευγενία και τον σύζυγό της Τζακ Μπρούκσμπανκ.