Μας κρατά διαρκώς σε σύνδεση, μας υπενθυμίζει κάθε υποχρέωση και ραντεβού, μας ενημερώνει για κάθε αλλαγή ωραρίου και προγράμματος αλλά και για όσα συμβαίνουν στον κόσμο, γύρω μας.

Και φυσικά αναφερόμαστε για το smartphone που αποτελεί το πιο πολύτιμο και απαραίτητο εργαλείο στις μέρες μας. Αν αναζητάτε αυτή την περίοδο ένα νέο smartphone τώρα είναι η καλύτερη εποχή.

Στο SHOPFLIX.gr θα βρείτε όλα τα κινητά τηλέφωνα σε ασυναγώνιστες τιμές για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Και το καλύτερο; Το αγαπημένο μας marketplace έφερε την Black Friday νωρίτερα με μαγικές τιμές σε περισσότερα από 5 εκατομμύρια προϊόντα.

Τώρα η Black Friday στο SHOPFLIX.gr γίνεται ακόμα καλύτερη, προσφέροντας και τις καλύτερες τιμές με δυνατές προσφορές, αλλά και ένα επιπλέον όφελος για όλους: 5€ δωροκάρτα με κάθε αγορά.

Αφού παραλάβετε την παραγγελία σας, θα λάβετε στο email σας ένα κωδικό, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην αμέσως επόμενη αγορά σας, αξίας 30€ και άνω, για να εξαργυρώσετε την δωροκάρτα. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να τον συμπληρώσετε στο σχετικό πεδίο.

Η ενέργεια ισχύει για όλους χωρίς κανέναν περιορισμό, ανεξάρτητα από την αξία της παραγγελίας και μπορείτε να κερδίσετε τη δωροκάρτα 5€ ξανά και ξανά, όσες φορές θέλετε.

Για να σας βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε τα βασικότερα στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψιν αλλά και πέντε κορυφαία μοντέλα που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις.

Samsung Galaxy A53 5G Enterprise Edition 6GB 128GB Awesome Black

Το SAMSUNG Galaxy A53 5G είναι ιδανικό για να δημιουργήσεις awesome περιεχόμενο! Κομψή και λεπτή συσκευή με μίνιμαλ πλαίσιο οπίσθιας κάμερας, αποδεικνύει πως η ομορφιά κρύβεται στην απλότητα. Παράλληλα, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στις διάφορες φθορές, καθώς διαθέτει γυαλί Corning Gorilla Glass 5 για προστασία ενάντια σε πτώσεις και γρατζουνιές και είναι αδιάβροχο με πιστοποίηση IP67 (βύθιση σε έως 1 μέτρο γλυκού νερού για έως 30 λεπτά), για χρήση δίχως άγχος!

Όσο για την οθόνη Super AMOLED 6.5 ιντσών FHD+, θα σε εκπλήξει με την εξαιρετική φωτεινότητα και τα ζωντανά χρώματά της ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους. Επιπλέον, με ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz (αυτόματη προσαρμογή ανάλογα με το περιεχόμενο) θα απολαύσεις ομαλή εναλλαγή εικόνων με λιγότερες σκιές και καθυστερήσεις σε ό,τι κι αν κάνεις, από τη θέαση ενός βίντεο έως το αγαπημένο σου gaming.

Έτσι, σε συνδυασμό με τα δύο ηχεία του για καθαρό και δυνατό στερεοφωνικό ήχο, το fun απογειώνεται!

Xiaomi Poco X5 Pro 5G 8GB 256GB Black

 Με το Xiaomi Poco X5 Pro βίωσε υψηλές ταχύτητες 5G στην επικοινωνία και το gaming σου, με τον ταχύτατο επεξεργαστή Snapdragon 778 5G. Απόλαυσε κρυστάλλινες εικόνες χάρη στην οθόνη 6,67″ AMOLED με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz, και τράβηξε φωτογραφίες επαγγελματικής ποιότητας με την κάμερα 108MP.
Η διαγώνιος του Xiaomi Poco X5 Pro είναι στις 6.67″, με ανάλυση στα 2400 x 1080 pixels και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Αυτά τα χαρακτηριστικά σου δείχνουν ότι έχεις την άνεση να δεις ό,τι σου αρέσει, από βίντεο στο YouTube, μέχρι σειρές στο Netflix ή τις εκπομπές που αγαπάς σε άλλα sites.
Επίσης, θα έχεις τη δυνατότητα να παίξεις τα παιχνίδια που προτιμάς, προσπαθώντας να αντιμετωπίσεις τους αντιπάλους σου.

Samsung Galaxy A34 5G 6GB 128GB Violet

Η Super AMOLED οθόνη του Samsung Galaxy A34, σου δίνει την ευκρίνεια που θες, για να παρακολουθείς με ευελιξία τα βίντεο που προτιμάς.

Ο ρυθμός ανανέωσης είναι στα 120Hz, ώστε να έχεις ομαλότητα στη θέαση και όχι κολλήματα ή τρεμοπαίγματα.

Ο επεξεργαστής του κινητού είναι οκταπύρηνος, ώστε να σου προσφέρει την απόδοση που θες, τόσο στο σκρολάρισμα στα social media, όσο και στο gaming.

Ο ήχος Dolby Atmos που υποστηρίζει το Samsung Galaxy A34, θα δώσει στα τραγούδια, τις κλήσεις και τα βίντεό σου την ακουστική εμπειρία που επιθυμείς, για να τα ακούς όλα καθαρά, δίχως προβλήματα.

Ο βαθμός αδιαβροχοποίησης του κινητού είναι IP67 που σημαίνει ότι αντέχει στη σκόνη και το νερό, προκειμένου να είναι ανθεκτικό σε όλες τις συνθήκες και να μην φθείρεται με τόσο μεγάλη ευκολία.

Xiaomi Redmi Note 12 4G 8GB 256GB NFC Onyx Grey

Το Redmi Note 12 ξεχωρίζει με τον σχεδιασμό επίπεδου πλαισίου, είναι κομψό, ελαφρύ (183.5gr) και άνετο στο κράτημα. Διαθέτει εντυπωσιακή οθόνη 6.67» FHD+ AMOLED ζωντανεύοντας το αγαπημένο σου περιεχόμενο.

Διακρίνεται για τις ενισχυμένες επιδόσεις χάρη στον επεξεργαστή Snapdragon 685. Με μπαταρία υψηλής χωρητικότητας 5000mAh για μεγάλη αυτονομία και ταχεία φόρτιση 33W. Η τριπλή κάμερα 50MP σου επιτρέπει να απαθανατίσεις με λεπτομέρεια τον κόσμο γύρω σου.

Όλα τα μοντέλα Redmi Note 12 διαθέτουν εντυπωσιακή οθόνη OLED. Παρακολουθήστε το αγαπημένο σας περιεχόμενο να ζωντανεύει, με τέλειο μαύρο και ζωντανή αναπαραγωγή χρωμάτων.

Apple iPhone 14 Pro 5G 6GB 256GB Silver

iPhone 14 Pro. Αιχμαλώτισε εικόνες με απίστευτη λεπτομέρεια με την κύρια κάμερα 48MP. Ζήσε τη νέα εμπειρία iPhone με τη νέα Dynamic Island και την οθόνη Always-On. Η λειτουργία Crash Detection, μια νέα δυνατότητα ασφάλειας, καλεί σε βοήθεια όταν εσύ δεν μπορείς.

Η οθόνη Super Retina XDR του iPhone 14 Pro είναι Always-On, για να σε κρατάει πάντα ενήμερο για όσα σε ενδιαφέρουν, με μία ματιά. Ακόμη, το notch είναι σχεδιασμένο από την αρχή και έχει μετατραπεί στο Dynamic Island, το νέο κέντρο γρήγορων ειδοποιήσεων του iPhone, όμορφα και καθαρά animations που το κρύβουν έξυπνα, για να μη σου αποσπά τη προσοχή. Επίσης, χάρη στη δυνατότητα της οθόνης να λειτουργεί με έως και 1Hz ρυθμό ανανέωσης, η μπαταρία του κινητού διαρκεί ακόμη περισσότερο.

Το Α16 Bionic chip της Apple έρχεται να προσφέρει γρήγορες επιδόσεις και φωτογραφίες επαγγελματικού επιπέδου στο iPhone 14 Pro. Το νέο chip διαθέτει 6-core CPU (2 high performance – 4 power efficient cores) για μοναδικά γρήγορες επιδόσεις, 5-core GPU για εκπληκτικά γραφικά, βελτιωμένο 16-core Neural Engine, το νέο Display Engine για την Always-On οθόνη και το Dynamic Island, αλλά και τον βελτιωμένο Image Signal Processor, για να έχεις όμορφες λήψεις στη συσκευή σου.