Η Δάφνη Καραβοκύρη έχει μιλήσει δημόσια για τη μάχη που έδωσε στο παρελθόν με τη νευρική ανορεξία, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είχε φτάσει στο σημείο να ζυγίζει 39 κιλά.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε για την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο δύσκολο κομμάτι της αποκάλυψης για αυτό.

Δάφνη Καραβοκύρη: Φοβόμουν να μην εκθέσω τους γονείς μου, έπρεπε να μιλήσω για τη νευρική ανορεξία χωρίς να τους κάνω να αισθανθούν άσχημα


Η ίδια είπε: «Φυσικά και με φόβισε γιατί αυτό που περνάς είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα βιώματα του σπιτιού σου. Άρα δεν γίνεται να μιλήσεις για αυτό αφήνοντας στην απ έξω τους ανθρώπους που σε μεγάλωσαν. Άρα η δυσκολία ήταν στο να μην εκθέσω τους γονείς μου».


Πρόσθεσε τέλος, ότι: «Έχοντας συγχωρέσει λοιπόν τους γονείς μου, έπρεπε να είμαι πολύ μαλακή στο πώς θα παρουσιάσω αυτό το πρόβλημα χωρίς να κάνω αυτούς τους ανθρώπους να αισθανθούν άσχημα. Τους είχα κάνει μια κουβέντα κάποια στιγμή και στους δύο, ξέρει ο καθένας τα δικά μου τα παράπονα. Οπότε τι κάνεις; Εσύ ως νεότερος έχεις χρέος να επουλώσεις τις πληγές, να μην ζητήσεις τα ρέστα από κανέναν και τελικά να αγκαλιάσεις αυτούς τους ανθρώπους και να τους συγχωρέσεις. Γιατί τα αρνητικά συναισθήματα απλώς θα σε κάνουν να νιώσεις τελικά άσχημα με τον εαυτό σου».

Δείτε όσα είπε η Δάφνη Καραβοκύρη στην εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται"