Αυτό είναι το νέο εγχείρημα της Ντίνας Νικολάου που επαναπροσδιορίζει το σπιτικό φαγητό
Η μεσογειακή κουζίνα συναντά τη σύγχρονη fast-casual φιλοσοφία
Η Ντίνα Νικολάου φέρνει νέες ιδέες και γεύσεις που επαναπροσδιορίζουν το σπιτικό φαγητό και κάνουν την καθημερινή κουζίνα πιο δημιουργική
Διαβάστε: Ντίνα Νικολάου: Μας έδωσε ο Θεός μια δεύτερη ευκαιρία
Μια νέα προσέγγιση από την Ντίνα Νικολάου στο σπιτικό φαγητό
Το νέο concept του DINAS δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να επιλέγουν βάση, κυρίως πιάτο και συνοδευτικά, προσφέροντας μεγάλη γκάμα επιλογών. Από πράσινο ρύζι με κόλιανδρο και λάιμ ή baby σπανάκι μέχρι κεφτεδάκια κοτόπουλου, σολομό μαριναρισμένο με εσπεριδοειδή και signature λαζάνια με μανιτάρια, κάθε γεύμα μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του καθενός.Η προσέγγιση αυτή βασίζεται στη λογική του fast-casual dining, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών και στην ισορροπία ανάμεσα στη γεύση και τη θρεπτικότητα, χωρίς να θυσιάζεται η ευκολία. Παράλληλα, το κοινό έχει πρόσβαση στα γεύματα τόσο μέσω των delivery apps όσο και σύντομα από φυσικά καταστήματα εμπειρίας, τα οποία θα αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία του νέου concept, φέρνοντας μια σύγχρονη εκδοχή του σπιτικού φαγητού στην καθημερινή ζωή.
En