Η Ντίνα Νικολάου, γνωστή για τη μαγειρική της πορεία και τη σχέση της με το ελληνικό σπιτικό φαγητό, επαναπροσεγγίζει την καθημερινή γαστρονομία μέσα από το νέο concept του DINAS. Στόχος δεν είναι μόνο η γεύση, αλλά και η πρακτικότητα σε μια εποχή όπου οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής απαιτούν γεύματα που συνδυάζουν ποιότητα, θρεπτικότητα και ευκολία. Το DINAS παρουσιάζει μεσογειακές γεύσεις σε ένα μοντέρνο πλαίσιο, δίνοντας στον καθένα τη δυνατότητα να δημιουργήσει το δικό του γεύμα προσαρμοσμένο στις προσωπικές του ανάγκες, ενώ παράλληλα διατηρεί την αίσθηση φροντίδας και ζεστασιάς που συνδέεται με το σπιτικό φαγητό.

Διαβάστε: Ντίνα Νικολάου: Μας έδωσε ο Θεός μια δεύτερη ευκαιρία 

Μια νέα προσέγγιση από την Ντίνα Νικολάου στο σπιτικό φαγητό

Το νέο concept του DINAS δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να επιλέγουν βάση, κυρίως πιάτο και συνοδευτικά, προσφέροντας μεγάλη γκάμα επιλογών. Από πράσινο ρύζι με κόλιανδρο και λάιμ ή baby σπανάκι μέχρι κεφτεδάκια κοτόπουλου, σολομό μαριναρισμένο με εσπεριδοειδή και signature λαζάνια με μανιτάρια, κάθε γεύμα μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του καθενός.Η προσέγγιση αυτή βασίζεται στη λογική του fast-casual dining, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών και στην ισορροπία ανάμεσα στη γεύση και τη θρεπτικότητα, χωρίς να θυσιάζεται η ευκολία. Παράλληλα, το κοινό έχει πρόσβαση στα γεύματα τόσο μέσω των delivery apps όσο και σύντομα από φυσικά καταστήματα εμπειρίας, τα οποία θα αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία του νέου concept, φέρνοντας μια σύγχρονη εκδοχή του σπιτικού φαγητού στην καθημερινή ζωή.

copy_of_frag2266
copy_of_frag2207
copy_of_frag2146
copy_of_frag1953
copy_of_frag2052
copy_of_frag1745
copy_of_frag1616