Κριός
Να επισκέπτεστε συχνά ένα αγαπημένο σας άτομο. Κρατάτε μια απόσταση από τους άλλους και δύσκολα μπορεί κάποιος να σας πλησιάσει ή να φτάσει στο επίπεδό σας. Προσπαθήστε να καταλάβετε την πραγματική αιτία της αντίδρασης σας. Μιλήστε… με τον εσώτερο εαυτό σας.

Ταύρος
Ακούστε την εσωτερική φωνή σας, καθώς θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια λανθάνουσα οργή που θα μπορούσε να εκφραστεί σε μια αμφιλεγόμενη επαφή με ένα άτομο που σας έχει πικράνει. Προσαρμόστε τα επαγγελματικά σχέδιά σας, αν χρειαστεί. Να είστε χαλαροί.


Δίδυμοι
Ενα αγαπημένο σας πρόσωπο ίσως σας πιέσει να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί του. Αποφύγετε με οποιονδήποτε τρόπο να κάνετε… τον ελεγκτή. Να είστε χαλαροί και καλοπροαίρετοι με τους άλλους. Μπορείτε να είστε μέσα σε κάθε είδους διασκέδαση ή δραστηριότητα.

Καρκίνος
Μην πιέζετε τον εαυτό σας πολύ σκληρά αυτή τη στιγμή ή να πάρει αποφάσεις βιαστικές. Να είστε ανοιχτοί σε μια αναλυτική συζήτηση με ένα φιλικό πρόσωπο που σας δίνει λύσεις ή σας προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη. Να ξανασκεφτείτε τα πράγματα.

Λέων
Να είστε σίγουροι πως θα έχετε ένα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα. Αποσπαστείτε από την πίεση και δώστε προτεραιότητα σε αυτό που εσείς θεωρείτε σημαντικότερο. Θυμηθείτε πως σήμερα είναι μέρα για να χαλαρώσετε και να κάνετε ό,τι θέλετε. Κοιμηθείτε νωρίς και ξεκουραστείτε όσο μπορείτε.

Παρθένος
Οι άνθρωποι είναι συνηθισμένοι να σας έχουν γύρω τους και θα συνεχίσουν να σας αναζητούν. Προσπαθήστε να βλέπεστε με τους φίλους σας ή να τους προσκαλείτε σπίτι σας. Ακούστε τι θέλει να μοιραστεί μαζί σας ένα οικείο πρόσωπο. Απόψε, κάντε κάτι ξεχωριστό.

Ζυγός
Ακριβώς επειδή κάποιος δεν κάνει τις ίδιες επιλογές με σας, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποστασιοποιηθείτε από αυτόν ή αυτήν. Μπορεί επίσης να μην είστε τόσο ομιλητικοί όσο συνήθως και τόσο απόλυτοι. Σήμερα, κάντε κάποια αγορά για τον εαυτό σας.

Σκορπιός
Οι άλλοι είναι περίεργοι για σας και τους ελκύετε. Η ικανότητά σας να λύνετε προβλήματα και να φτάνετε στην ουσία μπορεί να οδηγεί σε κάποια πτώση της δραστηριότητάς σας, σε κάποια άρνηση, ίσως ακόμη και σε κάποιο σαρκαστικό ή αιχμηρό σχόλιο.

Τοξότης
Ασχοληθείτε με ένα αγαπημένο σας χόμπι. Θα παρατηρήσετε ότι οι άνθρωποι σας υποστηρίζουν. Μην προσπαθείτε να βρίσκετε τυχόν προβλήματα στα πάντα και κρατήστε μια φιλικότερη στάση. Ισως, βαθύτερα, να αισθάνεστε την ανάγκη να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Αποφύγετε τη σύγκρουση.


Αιγόκερως
Να είναι πιο αυθόρμητοι. Ετσι θα ξεπεράσετε πολλές διαφωνίες και παρεξηγήσεις. Να είστε κοντά στην οικογένεια, καθώς οι άλλοι σας αναζητούν και σας χρειάζονται. Ενας συνεργάτης μπορεί να ακολουθεί… το πολεμικό μονοπάτι. Αγνοήστε τον. Περάστε περισσότερο χρόνο με άτομα που σας αγαπούν.

Υδροχόος
Θα μπορούσατε να βρείτε μοναδικές λύσεις, αρκεί να ακούγατε την εσωτερική φωνή σας. Ενας παλιός φίλος μπορεί να είναι δύσκολος αυτή τη στιγμή. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να επισκεφθεί ανθρώπους που σπάνια βλέπετε. Θα ακούσουν τα προβλήματά σας με προσοχή.

Ιχθύες
Βγείτε για ένα ποτάκι με κάποιον φίλο. Θα νιώσετε τυχεροί και θα θελήσετε να ρισκάρετε. Μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας και μην μπαίνετε σε κινδύνους, είτε με τα χρήματα είστε στα αισθηματικά. Ενα μέλος της οικογένειάς σας μπορεί να σας χρειάζεται.