Κριός
Αυτό το διάστημα είστε θαρραλέοι και αποφασιστικοί, με δυνατή νοημοσύνη και λογικό μυαλό, που σας καθιστά κατάλληλους για μια καλή σταδιοδρομία. Αισθηματικά, όμως, μερικές φορές μπορεί να αισθανθείτε άβολα και να μην ξέρετε πώς να διαχειριστείτε την πίεση που νιώθετε. Μην ξεσπάτε στο ταίρι σας, αν είναι σημαντικό για σας. Σε ό,τι αφορά τους οικείους σας, θα είστε περιτριγυρισμένοι από θετική ενέργεια και έτοιμοι να δεχθείτε να αναλάβετε μεγαλύτερη ευθύνη σε σχέση με τους συγγενείς ή τους γείτονές σας. Φτιάξτε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας. Με τους φίλους σας είστε πολύ καλά.
 
Ταύρος
Εκμεταλλευτείτε το γεγονός ότι έως το τέλος του Ιουλίου τα άστρα θα φέρουν χρήμα, αγάπη και την αίσθηση της επιτυχίας. Από τον άλλον μήνα δυσκολεύουν τα πράγματα, λόγω των εκλείψεων. Αισθηματικά, θα περάσετε ευχάριστες προσωπικές στιγμές σε ένα χαλαρωτικό και άνετο περιβάλλον. Οι κοινωνικές σχέσεις μπορούν να φέρουν φήμη, χρήμα και ευκαιρίες στην καριέρα. Παραμείνετε σε επαφή με τους φίλους σας, για να διατηρήσετε τους δεσμούς σας. Βελτιώστε την υγεία σας, φροντίζοντας τη διατροφή σας. Εως το τέλος της εβδομάδας να οδηγείτε προσεκτικά και να κάνετε ένα καλό σέρβις στο αυτοκίνητό σας, ιδίως αν φύγετε για διακοπές.


Δίδυμοι
Αν σας παρουσιαστεί μια ευκαιρία για δουλειά ή προαγωγή, θα πρέπει να σκεφθείτε πόση ενέργεια και ενθουσιασμό έχετε για τη νέα θέση. Αν το πνεύμα σας είναι έτοιμο, τότε μπορείτε να αδράξετε ευκαιρίες. Διαφορετικά, καλύτερα να περιμένετε να βρείτε αυτό που επιθυμείτε. Αισθηματικά, εάν είστε ελεύθεροι, τότε είναι μια καλή στιγμή για να βρείτε το ταίρι σας, αρκεί να γίνετε πιο φιλικοί. Αν είστε δεσμευμένοι, θα περάσετε καλά με τον άνθρωπό σας, ιδίως αν πάτε διακοπές. Θα πρέπει να δείξετε στους φίλους σας περισσότερη φροντίδα και υπομονή. Προσέξτε τα οικονομικά σας έως το τέλος του μήνα.
 
Καρκίνος
Είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίζετε μια αλλαγή στην επαγγελματική ή στην προσωπική σας κατάσταση. Χρήματα θα πάρετε, αλλά αποφύγετε σπατάλες και επιπόλαιες επενδύσεις. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες στην επιχειρηματικότητα και στην καριέρα, αλλά από την άλλη εβδομάδα. Καλύτερα να μην έχετε αντιδικίες και νομικά θέματα. Μπορείτε να εκφράσετε τη στοχαστική, φιλόξενη και γενναιόδωρη στάση σας στους άλλους. Αισθηματικά, αναζητείτε το άτομο που σας ταιριάζει, αλλά κοιτάτε σε λάθος… κατεύθυνση. Αν είστε παντρεμένοι, θα πρέπει να δείξετε στο ταίρι σας περισσότερη φροντίδα και υπομονή. Να οδηγείτε πολύ προσεκτικά, να είστε συγκεντρωμένοι και να μη βιάζεστε, ιδίως αν ταξιδεύετε.
 
Λέων
Προσέξτε το καρδιαγγειακό σύστημα, τις ζαλάδες, τις ημικρανίες και το αναπνευστικό σας. Είστε κάπως ευαίσθητοι στην υγεία και στην ψυχολογία σας. Στα αισθηματικά, προσέξτε μην κάνετε το λάθος και δεν χειριστείτε σωστά μια σχέση αγάπης και στοργής, μόνο και μόνο γιατί αναζητείτε περιπέτειες. Οι αδέσμευτοι έχετε ευκαιρίες. Γενικά, έχετε ισορροπία, αλλά θα πρέπει να διασφαλισθεί ότι μπορείτε να κυριαρχήσετε στις παρορμήσεις σας, όταν έρχεστε αντιμέτωποι με αντιξοότητες και απογοήτευση. Οικονομικά, για να αποκομίσετε οφέλη, πρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να εργαστείτε σκληρά. Να μην κάθεστε πολύ στον ήλιο και στη ζέστη. Προσέξτε στη θάλασσα.
 
Παρθένος
Καλύτερα να μην έχετε αντιδικίες και νομικά θέματα, γιατί μάλλον θα μπλέξει η υπόθεση. Η καλή σας φήμη θα φέρει χρήματα και ευκαιρίες στην καριέρα. Αισθηματικά, αν χρειάζεστε την αγάπη, πρέπει να έχετε την υπομονή να προσπαθήσετε γι’ αυτήν. Αν είστε σε κάποια σχέση, ίσως περνάτε… τον μήνα του μέλιτος! Στην εργασία σας θα πάτε καλά, αλλά από το τέλος της εβδομάδας θα βγουν ανταγωνισμοί και θα γίνονται κουτσομπολιά. Οσο συνεχίζετε να είστε παθιασμένοι με την εργασία σας και να βάζετε νέους, υψηλότερους στόχους για τον εαυτό σας και με επιμελή προσήλωση, η επιτυχία σάς περιμένει.
 
Ζυγός
Τα αισθηματικά προβλήματα θα διαρκέσουν μία εβδομάδα ακόμη. Εάν έχετε ταίρι, η σχέση σας θα γίνει πιο σταθερή, με λίγη προσπάθεια. Η δουλειά σας θα σας φέρει καλό εισόδημα. Μπορεί να έχετε μια αύξηση του μισθού στην εργασία σας ή ακόμη και μια καλή απόδοση στις επενδύσεις σας ή, έστω, να πάρετε χρήματα τα οποία είχαν καθυστερήσει. Αν μια επιχείρηση σας προσφέρει μια νέα θέση, σκεφτείτε αν πρέπει να αποδεχθείτε την πρόκληση και να την πάρετε. Πάντως, θα χρειαστεί να τρέχετε και να ανταγωνίζεστε για να φτάσετε στη νίκη. Φροντίστε περισσότερο την οικογένειά σας.
 
Σκορπιός
Αισθηματικά, έχετε πιθανότητες να βρείτε το ταίρι της ζωής σας και να ζήσετε αξέχαστες στιγμές. Εάν έχετε σχέση, αυτή θα γίνει σταθερή, αν αποφεύγετε μικρές διαμάχες. Οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να αισθάνονται πίεση από τη δύναμη ή το ταμπεραμέντο σας. Ομως, αυτό δεν είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τις κοινωνικές σχέσεις σας. Αντίθετα, θα σας βοηθήσει το να παρευρίσκεστε σε περισσότερες κοινωνικές εκδηλώσεις. Προσέξτε πολύ τις σχέσεις σας με ξένους και το εξωτερικό, αλλά και πνευματικά «κολλήματα». Θα πρέπει να προσέχετε τις αντιδράσεις των ανθρώπων στην εργασία σας. Μπορεί να σας… μαρτυρήσουν πολλά!
 
Τοξότης
Σας αρέσει ο ανταγωνισμός και έχετε ηγετικές ικανότητες. Εχετε πολλές πιθανότητες να κερδίσετε σε διαμάχες και… αγώνες δρόμου. Αν η αντιπαράθεση περιλαμβάνει και οικονομικό όφελος, τότε μπορεί να πάρετε κάποια χρήματα πίσω. Αισθηματικά, είναι καλύτερα να μην αμφισβητείτε το ταίρι σας. Απλώς σπαταλάτε ενέργεια και χρόνο. Αν είστε μόνοι, η περίοδος ευνοεί τις γνωριμίες. Γενικότερα, είστε δημοφιλείς σε κοινωνικούς κύκλους. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να αμφισβητηθείτε. Αν θέλετε να κερδίσετε τη φήμη, θα πρέπει να ελέγξετε τη συμπεριφορά σας. Θα πρέπει να προσέξετε τα λόγια σας και να αποφύγετε έναν καβγά. Αποφύγετε… τα υπαρξιακά ερωτήματα!
 
Αιγόκερως
Προσέξτε ζαλάδες και ημικρανίες, καθώς και άλλα θέματα του αναπνευστικού συστήματος. Προσοχή σε χρήμα και καριέρα. Συνεχίστε να εργάζεστε σκληρά και με επιμονή. Αισθηματικά, θέλετε να αγαπηθείτε με κάθε κόστος. Ωστόσο, η περίοδος είναι περίεργη. Επαγγελματικά, η προσπάθεια θα σας αποφέρει καρπούς.
Αυτή είναι η στιγμή της συγκομιδής, υλικά και πνευματικά. Οσο συνεχίζετε να είστε παθιασμένοι με την καριέρα σας και να θέτετε υψηλότερους στόχους, η επιτυχία θα είναι όλο και μεγαλύτερη. Προσοχή, ωστόσο, σε συνεργάτες ή άλλα άτομα στην καριέρα που σας κοιτούν… με μισό μάτι. Μην ανοίγετε μάχες άνευ ουσίας και λόγου.
 
Υδροχόος
Αισθηματικά, είναι σημαντικό το ότι δεν είστε καταπιεστικοί σύντροφοι. Αν είστε ερωτευμένοι και ελπίζετε σε μια βαθύτερη σχέση, θα πρέπει να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να εκφραστείτε. Η εβδομάδα αυτή είναι γεμάτη παρορμήσεις για τους αδέσμευτους. Συγκρατήστε τον ενθουσιασμό σας. Αν έχετε μια ευκαιρία προώθησης ή αν σας προσφέρουν μια νέα θέση, σκεφθείτε καλά προτού αποδεχθείτε την πρόκληση. Η καριέρα σας θα σας αποφέρει ένα καλό εισόδημα, παρότι θα περάσετε «σκοπέλους». Θα χρειαστεί να αφιερώσετε πολύ χρόνο και κόπο για να φέρετε χρήματα στο σεντούκι σας, αλλά δεν θα έχετε μεγάλα ζόρια στα οικονομικά σας.
 
Ιχθύες
Αν είστε άνεργοι, θα βρείτε μια νέα θέση εργασίας, παρότι ίσως δεν πάρετε όσα θα θέλατε οικονομικά. Αν θέλετε να αποκτήσετε περισσότερα, θα έχετε την ευκαιρία αργότερα. Αισθηματικά, για κάποιους από σας δεν υπάρχει ιδιαίτερη σχέση αγάπης με το ταίρι σας. Οι παντρεμένοι θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην καριέρα σας, για να φέρετε στο σπίτι ένα επιπλέον εισόδημα. Οι αδέσμευτοι δεν έχετε… αστρολογικούς περιορισμούς. Πρέπει, όμως, να έχετε ορθή κρίση. Υπάρχει περιθώριο βελτίωσης στις κοινωνικές σχέσεις σας, αλλά μην πιέζετε τους ανθρώπους να κάνουν ό,τι θέλετε εσείς. Προσοχή στα παιδιά σας, αν είστε γονείς.