Κριός
Υπάρχουν πολλοί που θα σας εκνευρίσουν, ανάμεσά τους και κάποιοι φίλοι, που σας εκμεταλλεύονται ή κρατούν μυστικά. Να προτιμάτε να κρατάτε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας και να δώσετε όλη σας την ενέργεια στην καριέρα, όπου θα υπάρξουν ευκαιρίες.
 
Ταύρος
Η Αφροδίτη σάς χαρίζει λάμψη και γοητεία και ίσως φέρει χρήμα, αλλά ο Ερμής ίσως σας κάνει παρορμητικούς στη διαχείριση του χρήματος και υπεραισιόδοξους. Αφροδίτη, Ουρανός και Αρης φέρνουν δυσκολία στην οικογενειακή επικοινωνία. Προσέξτε αν κάνετε ταξίδια. Εργασιακά, αναζητήστε συμμάχους.

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη σάς ανανεώνει, αφού σας προσφέρει τη δυνατότητα για μικρές αποδράσεις, για επικοινωνία και γνώση. Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό και η Αφροδίτη ξεσηκώνουν τα συναισθήματά σας και φέρνουν δυνατούς έρωτες ή έμπνευση και σημαντική δημιουργία. Προσέξτε κάποια άτομα στην οικογένεια.

Καρκίνος
Η Αφροδίτη σάς κάνει μυστηριώδεις. Είστε πολύ ερωτικοί, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να προσέξετε σε οικονομικά και κληρονομικά ζητήματα, συμβόλαια και συνεταιρισμούς, αφού ο Ερμής σε σύνοδο με τον Αρη σάς ωθεί σε σπατάλες. Να είστε συνετοί με τα λεφτά σας.

Λέων
Ευκαιρίες στα οικονομικά, έσοδα ή συμφέρουσες αγορές, ενώ συναισθηματικά είστε αισιόδοξοι και ήρεμοι. Ο Ερμής σάς δυναμώνει οργανικά και ψυχικά, αλλά πρέπει να είστε συνετοί και προσεκτικοί. Στο σπίτι και στην οικογένεια αλλάζουν αρκετά πράγματα και οι αλλαγές αυτές ίσως σας αναστατώσουν.

Παρθένος
Η περίοδος θα έχει κάποιες θετικές εξελίξεις, αλλά και κάποιες παγίδες, τις οποίες μπορείτε να αποφύγετε, αν είστε λίγο προσεκτικοί. Θα είστε πιο εσωστρεφείς και αγχωμένοι, αφού ο Ερμής βρίσκεται πίσω από το ζώδιό σας. Η Αφροδίτη ενισχύει τις επαφές σας.

Ζυγός
Οι αισθήσεις και τα ανακλαστικά σας θα βρίσκονται σε επιφυλακή, καθώς η Αφροδίτη σάς δίνει εξαιρετικές ιδέες για επέκταση, ενώ ο Ερμής δείχνει πως πρέπει να αδράξετε την κατάλληλη στιγμή για να δράσετε. Οι φίλοι είναι στο πλευρό σας. Αποφύγετε καταχρήσεις.

Σκορπιός
Να μετρήσετε σωστά τις δυνάμεις σας. Καλύτερα να έχετε συμμάχους παρά εχθρούς και να ρίχνετε νερό στο κρασί σας, όταν αντιλαμβάνεστε ζήλιες ή ανταγωνισμούς. Μην είστε παρορμητικοί στην εργασία. Δώστε προτεραιότητα στον έρωτα, όπου θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες και γνωριμίες.

Τοξότης
Ο Ερμής σάς χαρίζει ευελιξία, δύναμη και ενεργητικότητα. Η Αφροδίτη φέρνει ευκαιρίες στα αισθηματικά, αλλά ο Ποσειδώνας μπορεί να σας παραπλανήσει και να σας ωθήσει σε υπερβολές, με αποτέλεσμα πάλι να κουραστείτε από την πολλή δουλειά. Εχετε λαμπρές ιδέες.
 
Αιγόκερως
Η Αφροδίτη είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για σας, αφού φέρνει έρωτες, φλερτ, ευκαιρίες για διασκέδαση, έμπνευση, δημιουργία και καλές σχέσεις. Ωστόσο στην εργασία υπάρχουν αντιξοότητες και αρκετή κινητικότητα. Ομως έχετε την υποστήριξη συνεργατών σας και την κατανόησή τους. Προσέξτε λίγο την υγεία σας.

Υδροχόος
Προσέξτε σχέσεις και συνεργασίες. Ο Ερμής απέναντί σας σάς ωθεί να σκέφτεστε με όρους λιγότερο εγωιστικούς και να γίνεστε θύματα σε ερωτικό επίπεδο. Φροντίστε να κινηθείτε σε ρεαλιστικά όρια. Η Αφροδίτη σάς βοηθά στις καλλιτεχνικές δράσεις και με τα παιδιά.

Ιχθύες
Οι καλές ιδέες πρέπει να βρουν και ρεαλιστική εφαρμογή, αφού έχετε γρήγορη σκέψη. Ωστόσο ο Αρης φαίνεται πως δυσκολεύει την επικοινωνία σας. Μπορείτε να ξεπεράσετε δυσκολίες στην καριέρα. Η Αφροδίτη χαρίζει ευκαιρίες στα επαγγελματικά και βοήθεια από τρίτους. Ωστόσο είστε οξύθυμοι και νευρικοί.