ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη υπόσχεται ευκαιρίες στον έρωτα. Ωστόσο, ο ανάδρομος Ερμής φέρνει εμπόδια στα σχέδια σας για ταξίδια και μετακινήσεις ή προβλήματα στο μέσο μεταφοράς σας, αλλά και καθυστερήσεις στην εργασία σας. Να κάνετε ένα καλό έλεγχο, πριν πάτε οπουδήποτε.

ΤΑΥΡΟΣ
Δώστε προτεραιότητα την καριέρα, αφού αυξάνονται οι προοπτικές να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες ή να προταθείτε για προαγωγή. Μην επιδιώξετε βρίσκει σε κάποιο μακρινό προορισμό, με ανάδρομο Ερμή. Επιδιώξτε όμορφες στιγμές για να δυναμώσει το πάθος στη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή σάς κάνει πιο εριστικούς, απότομους, γκρινιάρηδες και έτοιμους για καβγά με το ταίρι ή τους συνεργάτες σας. Κάποια κέρδη σάς επιτρέπουν μια σχετική άνεση. Δεν αποκλείεται μάλιστα σχέσεις ή συνεργασίες να περάσουν μεγαλύτερη κρίση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σας δίνεται η ευκαιρία να αποδείξετε τα συναισθήματα σας και -γιατί όχι;- να προχωρήσετε στην επισημοποίηση της σχέσης σας. Ακόμη παίζει το ενδεχόμενο μιας νέας σημαντικής γνωριμίας. Αν δεν είναι κάτι ερωτικό, πιθανώς να ξεκινά τώρα μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία.

ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σχετίζεται με τα φλερτ, τον έρωτα και τη δημιουργία, διασφαλίζοντας ότι θα περάσετε όμορφα στον ελεύθερο χρόνο σας και θα χαρείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Ισως μάλιστα φέρει και μια ρομαντική γνωριμία στο προσκήνιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η χαρά της ζωής, ο έρωτας, όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας, οι απολαύσεις δεν θα λείψουν αλλά με την παρουσία του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο σας, όλα θα πρέπει να βρίσκονται σε ισορροπία για να λειτουργούν αρμονικά. Αποφύγετε νέα ξεκινήματα.

ΖΥΓΟΣ
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να καθυστερεί ή να φέρνει εμπόδια στην εργασία. Με τον Δία στο ζώδιό σας, έχετε ανάγκη από ένα περιβάλλον που θα καλύπτει και επαγγελματικές ανάγκες. Δώστε έμφαση στον χώρο του σπιτιού και στην οικογένεια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή προσέξτε τις σχέσεις σας με φίλους αλλά και τα οικονομικά σας. Να είστε νομότυποι και να μη διστάζετε να ζητήσετε τη συμβουλή ειδικών. Να σκέφτεστε αισιόδοξα και δυναμικά και να δέχεστε προσκλήσεις για εξόδους ή κοντινά ταξιδάκια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Προσέξτε τα πάθη που εγείρετε στους άλλους με τον ανάδρομο Ερμή να επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων, γιατί αν η πρόθεσή σας είναι απλώς να παίξετε και να φλερτάρετε, η τρικυμία που μπορεί να ξεσηκώσετε να προκαλέσει ναυάγια. Αποφύγετε σκάνδαλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια νέα επαγγελματική πρόταση ή συμφωνία είναι καλύτερα να την αναβάλλετε έως τις 6 Σεπτέμβρη. Νιώθετε πιο αισιόδοξοι και αντιμετωπίζετε ακόμη και τα δύσκολα με φιλοσοφική διάθεση και χωρίς να πέφτετε ψυχολογικά. Εντάσεις στην εργασία και παρασκηνιακά σχόλια. Μη συμμετέχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή περιπλέκει τα πράγματα σε μια ερωτική ιστορία. Η έκλειψη που πέρασε προκαλεί ακόμη μια ένταση σε μια σχέση ή συνεργασία αλλά η έκβαση θα είναι θετική, όσο κι αν ζοριστείτε προσωρινά. Αυξημένη κινητικότητα.

ΙΧΘΥΣ
Έχετε θετικές προδιαγραφές στην καριέρα και στην εικόνα σας προς τα έξω, αλλά μετά τις 6/9. Φίλοι και συνεργάτες είναι στο πλευρό σας και σας στηρίζουν να πραγματοποιήσετε κάποιο στόχο. Υπάρχουν εστίες έντασης μέσα στον χώρο του σπιτιού ή με συγγενείς.