Κριός
Είτε το θέλετε είτε όχι, θα πρέπει να ασχοληθείτε με τη σχέση ή τον γάμο σας, αν είστε δεσμευμένοι. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι σχετικά καλή μέρα για γνωριμίες, αρκεί να μην είστε… αχαλίνωτοι και με το μυαλό «θολωμένο» από τις επιθυμίες σας.

Ταύρος
Η Σελήνη σάς σπρώχνει στη δουλειά και στην τακτοποίηση εκκρεμοτήτων. Κάποιοι θα ασχοληθείτε με το νοικοκυριό σας, άλλοι με τα κατοικίδιά σας και μερικοί με την εμφάνισή σας. Θέματα υγείας επίσης μπορεί να σας απασχολήσουν, αλλά δεν είναι σημαντικά.

Δίδυμοι
Η μέρα σάς βρίσκει ιδιαίτερα δημιουργικούς και σας ωθεί να διασκεδάσετε όσο περισσότερο μπορείτε, αλλά και να φλερτάρετε, αν είστε ελεύθεροι. Εύνοια για τους καλλιτέχνες του ζωδίου και όσους έχετε επαφή με το κοινό. Περνάτε καλά με τα παιδιά σας.

Καρκίνος
Η μέρα προσφέρεται για να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας και με το σπίτι ή το νοικοκυριό σας, εκτός αν πάτε στο χωριό σας ή επισκεφτείτε το πατρικό σας. Η ερωτική σας ζωή είναι σε «αναμμένα κάρβουνα». Μπερδέματα και ασάφεια.

Λέων
Ταξίδια, επικοινωνία και γνώση μπορεί να φέρει η μέρα, αλλά πρέπει να είστε πιο συγκεντρωμένοι και λιγότερο νευρικοί. Θα βρείτε τρόπο να ξεκλέψετε χρόνο για να βρεθείτε στην εξοχή και για περισσότερη επικοινωνία με τους οικείους σας. Ισως έρθουν συγγενείς στο σπίτι σας.

Παρθένος
Τα οικονομικά ζητήματα βρίσκονται σε πρώτη διάταξη και οι ενέργειές σας εστιάζονται σε αυτόν τον τομέα, προκειμένου να κάνετε σωστές συμφωνίες, που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στο πορτοφόλι σας. Ισως, πάλι, να κάνετε αγορές. Μπορείτε να βρείτε συμφέρουσες λύσεις.

Ζυγός
Σήμερα μπορείτε να είστε ο εαυτός σας και να κάνετε ό,τι θέλετε. Προσέξτε, όμως, τις υπερβολές κάθε είδους, που ίσως θέσουν σε κίνδυνο την υγεία σας. Κυρίως, αποφύγετε την υπερβολική έκθεση στη ζέστη. Γενικότερα, δώστε περισσότερη βαρύτητα στο συναίσθημά σας.

Σκορπιός
Η μέρα σάς καλεί να απομονωθείτε, να συγκεντρωθείτε και, κυρίως, να ξεκουραστείτε. Δεν είναι κακή ιδέα το να διαβάσετε ένα βιβλίο, να δείτε μια ταινία και γενικά να χαλαρώσετε. Εναλλακτικές θεραπείες, έρευνα και καλλιτεχνική δημιουργία ευνοούνται. Ξεκαθαρίζετε σκέψεις και επιθυμίες.

Τοξότης
Είναι καλή ιδέα να δείτε φίλους, να βγείτε και να διασκεδάσετε, ενώ οι αδέσμευτοι ίσως έχετε και κάποια φλερτ. Εύνοια στις δημόσιες σχέσεις και στις ομαδικές εργασίες. Ωστόσο, προσέξτε την εικόνα σας. Υπερβολές, κουτσομπολιά και άστοχες κινήσεις μπορεί να σας εκθέσουν.

Αιγόκερως
Η καριέρα σας σάς απασχολεί, είτε γιατί εργάζεστε είτε γιατί σκέφτεστε το επαγγελματικό σας μέλλον. Η μέρα προσφέρεται για συναντήσεις με άτομα από τη δουλειά αλλά και για κοινωνικές συναθροίσεις (γάμοι, γλέντια κ.ο.κ.). Να βουτάτε τη γλώσσα στο μυαλό προτού μιλήσετε.

Υδροχόος
Η μέρα θα είναι καλή για σας, με ευκαιρίες τόσο για αποδράσεις όσο και για να παρακολουθήσετε σεμινάρια, να πάρετε γνώση ή να γράψετε κάτι, αν ασχολείστε με τη συγγραφή. Το μυαλό σας θα… πετάει από τις αρνητικές στις θετικές σκέψεις.

Ιχθύες
Με το μυαλό στα λεφτά αλλά και… στο σεξ θα είστε σήμερα. Είναι μια καλή ημέρα είτε για επαφές που αφορούν το πορτοφόλι σας είτε για αγορές. Ωστόσο, βάλτε λίγα… καβούρια στις τσέπες σας. Μια τάση για… σεξουαλικούς πειραματισμούς ίσως αποδειχτεί ωφέλιμη!