ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΤΣΑ ΓΑΚΗ 

Κριός Η μέρα ξεκινά με ανάλαφρη διάθεση και όρεξη να ολοκληρώσετε τις εργασιακές υποχρεώσεις σας. Υπάρχει όμως πιθανότητα καθυστερήσεων ή ασυνεννοησίας που θα σας αποπροσανατολίσουν από τους στόχους σας. Εξετάστε επιλογές που είναι ευχάριστες για εσάς και ασχοληθείτε με τα ενδιαφέροντά σας.  

Ταύρος Καταστάσεις που έμεναν μετέωρες στο σπίτι αρχίζουν σιγά-σιγά να βρίσκουν τις λύσεις τους. Προς το παρόν δεν χρειάζεται έντονος ενθουσιασμός, αλλά το να στραφείτε σε ήρεμη περισυλλογή, διευθετώντας και τα νέα πλάνα στον επαγγελματικό τομέα. Διαπιστώνετε με ανακούφιση πως πέρασε η περίοδος των οικονομικών περιορισμών.  

Δίδυμοι Πολλές συζητήσεις και θεωρίες με διάθεση να πάρετε πληροφορίες γύρω από ένα ταξίδι που έχετε στον νου, αλλά και γύρω από γενικότερα ενδιαφέροντα. Φροντίστε να μην είστε επικριτικοί, ζυγίζοντας τα δεδομένα, προτού εκφέρετε γνώμη για οικονομικά θέματα που εμπλέκουν και άλλους. Εάν ενδιαφέρεστε για αγορά μεταφορικού μέσου, είναι μια καλή στιγμή να ενημερωθείτε.  

Καρκίνος Το μυαλό σας στρέφεται γύρω από τα οικονομικά, προγραμματίζοντας τις υποχρεώσεις σας. Αναλάβετε ευθύνες για να κερδίσετε χρόνο, έστω και αν υπάρξουν καθυστερήσεις. Φροντίστε ό,τι αγορές επιδιώξετε να είναι ρεαλιστικές και να μην προσκολληθείτε σε πράγματα ή αντικείμενα που δεν θα σας είναι χρήσιμα.

Λέων Αρκετές υποχρεώσεις και μετακινήσεις έχει η μέρα, καθώς και ανεβασμένους ρυθμούς. Ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση και ανανεωθείτε. Δώστε βάση στις προσωπικές σας σχέσεις και στις καταστάσεις που σας εμποδίζουν να βρείτε κώδικες επικοινωνίας. Βγείτε και διασκεδάστε, ερωτευθείτε και ξανανιώστε δημιουργικοί, όπως αρμόζει στη φύση σας.  

Παρθένος Αναπολείτε το παρελθόν με χαμόγελο, έστω και εάν δεν το εκδηλώνετε όσο επιθυμείτε. Ίσως κάνετε αγορές για να οργανώσετε τις τελευταίες λεπτομέρειες στον εργασιακό χώρο και να προετοιμαστείτε για τα βασικά, ενόψει των εορτών. Οι καθυστερήσεις δεν πρέπει να σας πτοήσουν, έχετε αρκετό χρόνο ακόμη.  

Ζυγός Εάν εμπλακείτε με συλλόγους που είτε αφορούν τη διοργάνωση μιας γιορτής είτε έχουν να κάνουν με την ψυχαγωγία παιδιών, πιθανόν να υπάρξουν προβλήματα λόγω μη σωστής συνεννόησης. Αποφύγετε εντάσεις και μην εμπλακείτε σε παραπάνω υποχρεώσεις. Εξετάστε τους στόχους σας και το κατά πόσον αυτοί μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα.  

Σκορπιός Εάν αισθάνεστε ότι η ανάγκη σας για αναγνώριση έχει επιτευχθεί, θα νιώσετε πλήρεις. Αν όχι, θα προσπαθήσετε να στρέψετε τα βλέμματα όλων επάνω σας. Αξιοποιήστε τον χρόνο σας καλύτερα και πιο αποτελεσματικά και ασχοληθείτε με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, προτού γίνουν «αγκάθι» για τις σχέσεις σας.  

Τοξότης Προσπαθήστε να μην υποσχεθείτε πράγματα που δεν μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Μη δημιουργείτε προσδοκίες σε αγαπημένους και πρόσωπα που εξαρτώνται από εσάς. Η ανάγκη να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις είναι μεγάλη, ωστόσο μην ενθουσιάζεστε με οτιδήποτε προκύψει ως ευκαιρία για διασκέδαση.  

Αιγόκερως Μη συμβιβαστείτε στα επαγγελματικά εάν νιώσετε ότι προκύπτει ανισορροπία μέσα σας και τα συμφέροντά σας δεν ικανοποιούνται. Προσπαθήστε από κοινού με άτομα που εμπλέκεστε στον ίδιο χώρο να βρείτε τη χρυσή τομή απέναντι στις υποχρεώσεις που αναλογούν στον καθένα. Να είστε μεθοδικοί και δυναμικοί χωρίς υπερβολές.  

Υδροχόος Παίρνετε ρεαλιστικές αποφάσεις και πιθανόν να επιλύσετε τις περισσότερες εκκρεμότητες στον επαγγελματικό τομέα. Στις σχέσεις σας φροντίστε να μη γίνεστε καταπιεστικοί. Σεβαστείτε τις ανάγκες σας, αλλά και αυτές των άλλων, χωρίς να συμβιβαστείτε, αν νιώσετε ότι δεν λαμβάνονται υπόψη οι επιθυμίες σας.  

Ιχθύες Η μέρα πιθανώς σας βρίσκει αποδιοργανωμένους και κουρασμένους από την υπερπροσπάθεια. Διαθέστε χρόνο να λύσετε ζητήματα ρουτίνας και προσπαθήστε να ξεκουραστείτε. Φροντίστε να είστε ήρεμοι, βρίσκοντας χρόνο για τον εαυτό σας. Μη φέρεστε κυκλοθυμικά λόγω της ανασφάλειας που σας διακατέχει σήμερα.