Της Λίτσας Γάκη 

Κριός Πολλές οι συναντήσεις σήμερα με αγαπημένα άτομα καθώς και οι επαφές με φίλους. Ιδανική μέρα για επικοινωνία, αλλά αυτό που την καθορίζει είναι η διάθεσή σας. Προσέχετε τις μετακινήσεις σας και φροντίστε να είναι οργανωμένες. Όποιες διαφωνίες υπήρξαν παλιότερα με τον σύντροφο, σήμερα μπορεί να τακτοποιηθούν.

Ταύρος Η καθημερινή ρουτίνα σάς έχει κουράσει και νιώθετε την ανάγκη να κάνετε κάτι συναρπαστικό. Κατάλληλο κλίμα για καινούργιες γνωριμίες και αναθέρμανση σχέσεων από παλιά. Εάν σκέπτεστε να οργανώσετε ένα τραπέζι στο σπίτι, φροντίστε τη διακόσμηση, φτιάχνοντας ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Δίδυμοι Ίσως τα αισθηματικά σας πάρουν άλλη διάσταση από αποκαλύψεις που πιθανόν να γίνουν. Μπορεί να υπάρξουν ανατροπές στο πρόγραμμά σας από την πλευρά του συντρόφου ή των συγγενών σας. Αποφύγετε την κριτική και μπείτε στο κλίμα των ημερών έστω και αν κάποιες καταστάσεις δεν είναι αυτές που επιθυμείτε.

Καρκίνος Ομορφη και ευχάριστη ημέρα με συναισθήματα στοργής. Μπορεί να φανείτε τυχεροί σε επιθυμίες που θα θέλατε να γίνουν πραγματικότητα. Οι δεσμευμένοι φτιάξτε ευχάριστη ατμόσφαιρα για τον σύντροφό σας και αφεθείτε στην αγκαλιά του. Οι ελεύθεροι θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες με άτομα πολύ ενδιαφέροντα.

Λέων Έντονα τα συναισθήματα, γιατί έρχεστε πιο κοντά στα θέλω σας και σε αυτά που επιθυμείτε. Βελτιώνονται οι οικογενειακές σας σχέσεις και υπάρχει μια όμορφη ατμόσφαιρα με τον σύντροφο. Νιώθετε θαλπωρή και στοργή προς τους ανθρώπους σας και το ίδιο λαμβάνετε και από αυτούς. Προσέχετε τα υπερβολικά δώρα.

Παρθένος Είστε κοινωνικοί και ευδιάθετοι με ένα αίσθημα ευεξίας. Επικοινωνείτε χωρίς κόπο και πολύ ευχάριστα, ενώ είστε και απαγκιστρωμένοι από τα προβλήματα των ημερών. Εάν κάποιος δικός σας χρειάζεται βοήθεια, θα τη δώσετε με καλή διάθεση. Οι δεσμευμένοι περνάτε τον σκόπελο της ασυνεννοησίας και οι ελεύθεροι νιώθετε έτοιμοι για κάτι καλύτερο στη ζωή σας.

Ζυγός Βάλτε μια τάξη στο μυαλό σας για τα οικονομικά και μην ανησυχείτε τόσο. Εκλογικεύστε το οτιδήποτε για το οποίο πρέπει να παρθεί μια απόφαση. Χαλαρώστε και δεχτείτε από ανθρώπους προσκλήσεις που πιθανόν να έχουν σχέση με παραστάσεις ή εκδηλώσεις φιλανθρωπίας. Αναλάβετε την ευθύνη των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί σε σχέσεις σας.

Σκορπιός Ολοκληρώνοντας τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα νιώσετε ανακουφισμένοι. Αποφορτιστείτε από τα «πρέπει» και βρεθείτε με τα άτομα που επιθυμείτε. Εάν αυτά τα άτομα είναι η οικογένειά σας, θα νιώσετε ότι οι σχέσεις σας αποκαθίστανται και είναι σαν να ξεκινά ένας καινούργιος και ανατρεπτικά ενδιαφέρον κύκλος μαζί τους.

Τοξότης Σκεφτείτε καλά τις προτάσεις που σας γίνονται ώστε να μην παρασυρθείτε σε πολλά έξοδα από τον ενθουσιασμό σας. Το ίδιο πράξτε και για τις κοινωνικές σας επαφές. Μην πιστεύετε ό,τι ακούτε, γιατί πιθανόν να εμπεριέχει αρκετή δόση υπερβολής. Φροντίστε να μη φανείτε επαναστατικοί και αντιδραστικοί στον ερωτικό τομέα.

Αιγόκερως Προσπαθήστε να μην ξοδέψετε χρήματα μόνο για να εκτονωθείτε συναισθηματικά. Πιθανόν να λάβετε μια επιβεβαίωση για την εργασία σας και ίσως και κάποιο ποσό που δεν το είχατε υπολογίσει. Οι δεσμευμένοι αισθάνεστε ασφαλείς, ενώ οι ελεύθεροι αναζητείτε την ύπαρξη σταθερότητας στη ζωή σας.

Υδροχόος Δημιουργική και ερωτική ημέρα, αλλά εμπεριέχει λίγη συναισθηματική ένταση. Παρ' όλα αυτά φροντίστε για την καλή σας διάθεση και περιποιηθείτε τον εαυτό σας και την εξωτερική σας εμφάνιση. Αποφύγετε τις υπερβολές στη διασκέδαση, γιατί έτσι θα βλάψετε το πορτοφόλι και την αυτοπεποίθησή σας για τις επόμενες ημέρες.

Ιχθύες Βάλτε σε τάξη όλα εκείνα που σας μπερδεύουν και σας αποδιοργανώνουν. Αισθηματικά, η ζωή παίρνει πιο σταθερή τροπή, νιώθοντας γνήσιο ενδιαφέρον από τον σύντροφό σας. Αποφύγετε τα εργασιακά ζητήματα, εκτός και εάν είναι πολύ ευχάριστα, και προσέχετε τα έξοδά σας. Μην ενδίδετε στα περιττά.