Της Λίτσας Γάκη  

Κριός Η ένταση που έχετε πιθανόν να σας εμπλέξει σε διαπληκτισμούς αναίτια. Μπορεί να οφείλεται σε απρόβλεπτες καταστάσεις στα επαγγελματικά, που σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας, ή να προέρχεται από την οικογένεια και το ταίρι σας. Φροντίστε να μην είστε παρορμητικοί. Προσέχετε όταν οδηγείτε.

Ταύρος Εάν έχετε σκοπό να κάνετε πράξη κάποια σχέδιά σας, μην το κάνετε χωρίς σωστό προγραμματισμό γιατί πιθανότατα θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Μπορεί να κατηγορηθείτε για ασυνέπεια, οπότε είναι σημαντικό σήμερα να οργανωθείτε. Αν το πετύχετε, θα έχετε και την υποστήριξη που χρειάζεστε.

Δίδυμοι Ο τρόπος συμπεριφοράς σας θα καθορίσει και το κλίμα στις σχέσεις σας. Φροντίστε, για να μην παρεξηγηθείτε, να είστε σαφής σε ό,τι λέτε. Προστατευτείτε από άτομα που μπορεί να έχουν ως κύριο μέλημά τους να σας εξαπατήσουν και δείξτε εγκράτεια και επιφύλαξη στις αγορές σας.

Καρκίνος Πιθανόν να διαφωνήσετε με τους αγαπημένους σας για προγραμματισμούς που έχετε κάνει από κοινού. Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και προσπαθήστε να δείτε τι πυροδοτεί την ένταση. Οικονομικά είναι μια καλή ημέρα που μπορείτε να την αξιοποιήσετε προς το συμφέρον σας.

Λέων Ό,τι έχετε κανονίσει για τις επόμενες ημέρες, θα εξαρτηθεί από το πώς θα διαχειριστείτε τις απρόβλεπτες ανατροπές. Δεν υπάρχει λόγος να έρθετε σε αντιπαλότητα με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Καλύτερα να προσπαθήσετε να δώσετε τις πιο σωστές λύσεις, χωρίς διαμαρτυρίες και ανταγωνισμούς.

Παρθένος Πιθανόν να χρειαστεί να κάνετε πράγματα που είναι εκνευριστικά για εσάς και σας κουράζουν. Στο κομμάτι της εργασίας να είστε προσεκτικοί και να μην καταναλώσετε ενέργεια άσκοπα σε διαδικασίες που δεν χρειάζονται. Φροντίστε τον εαυτό σας και αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις.    

Ζυγός Εάν υπάρχουν παιδιά, πιθανόν να έχετε διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Διατηρήστε το κλίμα ευχάριστο και περιοριστείτε στον εποικοδομητικό διάλογο. Με τον σύντροφο μπορεί να υπάρξουν τρυφερές στιγμές, αρκεί να μην έχετε διάθεση για ανατροπές. Αφήστε να σας εκπλήξουν.

Σκορπιός Κάνετε αγορές που σας ικανοποιούν για την οικογένεια και το σπίτι, ωστόσο φροντίστε να διαχειριστείτε σωστά τα έξοδα, ώστε να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με τους αγαπημένους σας. Αρκετές οι υποχρεώσεις, γι' αυτό πρέπει να λειτουργήσετε με λογική και καθόλου παρορμητικό. Να είστε σταθεροί στις επιλογές σας.

Τοξότης Είναι μια ευχάριστη ημέρα για εσάς, με συναντήσεις και πρόσωπα που εκτιμάτε, λαμβάνοντας χαρά με τις κουβέντες που ανταλλάσσετε. Εάν υπάρξουν δυσκολίες σε υποθέσεις σας, μην εκνευριστείτε. Πιθανή μια συναισθηματική ανανέωση με τον σύντροφο, με αφορμή ευχάριστα σχέδια.

Αιγόκερως Αισιόδοξα μηνύματα έρχονται από τον επαγγελματικό ή τον οικονομικό τομέα. Να είστε φειδωλοί εάν πρέπει να ξοδευτείτε για υποχρεώσεις που έχουν τυπικό χαρακτήρα. Πιθανόν να σας ζητηθεί μια οικονομική βοήθεια από αξιόπιστους φίλους, φροντίστε, όμως, αυτό να μη γίνει αφορμή αντιπαράθεσης με τον σύντροφο.

Υδροχόος Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα με ένταση, που δεν περιμένατε ούτε και εσείς. Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε σωστά για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Οι ελεύθεροι δεν αποκλείεται να δείτε ένα άτομο φιλικό με διαφορετικό τρόπο. Πριν εκφραστείτε, σκεφτείτε κατά πόσο το αισθάνεστε.

Ιχθύες Κρύψτε ορισμένα σχέδια που ξέρετε ότι μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις και αρνητικά σχόλια και μην κοινοποιείτε ακόμα τίποτα. Στην εργασία σας φροντίστε να μην μπείτε ανάμεσα σε αντιπαραθέσεις άλλων, γιατί ενδέχεται να παρεξηγηθείτε. Προσέξτε τα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε από επιπόλαιες αγορές.