Το πρώτο trailer για την έκτη και τελευταία σεζόν του «House of Cards» -το πρώτο χωρίς τον Κέβιν Σπέισι- κυκλοφόρησε στη διάρκεια της τελετής απονομής των φετινών Βραβείων Όσκαρ.

Το διάρκειας 30 δευτερολέπτων teaser ξεκινά με τη βαβούρα του Λευκού Οίκου, με την κάμερα να κινείται ανάμεσα στους διαδρόμους, πριν καταλήξει στο Οβάλ Γραφείο.

Κι εκεί αντί για τον Frank Underwood, βλέπουμε την Claire Underwood (Ρόμπιν Ράιτ), που κοιτάζοντας προς την κάμερα λέει: «We're just getting started» [σ.σ. Αυτή είναι μόνο η αρχή] 

Tο Netflix διέκοψε τη συνεργασία του με τον Κέβιν Σπέισι τον Νοέμβριο του 2017, μετά τις σε βάρος του κατηγορίες για σεξουαλική παρενόψληση. Μετά την απομάκρυνσή του πρώην μεγάλου πρωταγωνιστή της σειράς, οι συγγραφείς του «House of Cards» κλήθηκαν να επαναπροσδιορίσουν την προγραμματισμένη έκβαση της τελευταίας σεζόν.

Η παραγωγή ξεκίνησε εκ νέου τον Ιανουάριο μετά την τρίμηνη διακοπή και το νέο teaser trailer, στο οποίο βλέπουμε ξανά τις πολυσύχναστες αίθουσες του Λευκού Οίκου και ανυπομονούμε για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του «House of Cards» το φθινόπωρο του 2018.