Μια ευαισθησία, ένας πόνος στα δόντια, ο καθαρισμός ή η λεύκανση, μας οδηγούν συχνά στον οδοντίατρό μας. Άλλωστε ένα όμορφο χαμόγελο είναι επιθυμία όλων. Πόσοι από εμάς γνωρίζουν όμως πως ένας σύγχρονος οδοντίατρος εκτός από ένα αστραφτερό χαμόγελο μπορεί να μας προσφέρει και ένα ανανεωμένο και νεανικότερο πρόσωπο;

Στο οδοντιατρείο μπορούν να πραγματοποιηθούν με ασφάλεια θεραπείες όπως το botox, τα νήματα, η αυτόλογη μεσοθεραπεία και το υαλουρονικό οξύ σε διάφορες περιοχές όπως το μεσόφρυο, το μέτωπο, τα ζυγωματικά, τα χείλη ή ο λαιμός.
Θεραπεία υαλουρονικού οξεός 

Αρχικά εφαρμόζεται στην περιοχή αναισθητική κρέμα με αποτέλεσμα η διαδικασία να είναι σχεδόν ανώδυνη. Στη συνέχεια με μικρές εγχύσεις το υλικό εισάγεται κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Πρόκειται για μια απλή και γρήγορη διαδικασία που χαρίζει βαθιά ενυδάτωση και φρεσκάδα. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή αμέσως μετά την θεραπεία και μέσα σε δυο μέρες η εικόνα του προσώπου βελτιώνεται αισθητά.
Με το υαλουρονικό οξύ μπορούν να αντιμετωπιστούν σχεδόν όλες οι ρυτίδες του προσώπου και να βελτιωθεί η εμφάνιση των χειλιών. Επίσης μπορούν να τονιστούν τα ζυγωματικά, να βελτιωθεί το σχήμα της μύτης καθώς και το περίγραμμα του προσώπου. Το σημαντικότερο είναι πως η χρήση του υαλουρονικού οξέος δεν προκαλεί παρενέργειες γιατί ουσιαστικά πρόκειται για ένα υλικό παρόμοιο με το μόριο που υπάρχει φυσικά στους ιστούς.

Ποια τα αποτελέσματα;

Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας με υαλουρονικό οξύ μειώνονται οι ρυτίδες γύρω από
το μάτια, στις ρινοπαρειακές αύλακες, τα χείλη και το μέτωπο. Τα ζυγωματικά τονίζονται
περισσότερο, το περίγραμμα ανορθώνεται και αποκαθίσταται η χαμένη ελαστικότητα.

ΠΗΓΗ: odontiatros-peiraia.gr