Έχουμε μπει για τα καλά στο καλοκαίρι και τίποτα δεν φαντάζει πιο απαραίτητο «αξεσουάρ» στο σπίτι μας για να υπομείνουμε τον καύσωνα από ένα κλιματιστικό. Και πόσες φορές έχουμε αναζητήσει της συντροφιά μίας δροσιστικής λεμονάδας ή μιας μπύρας, αλλά έχουμε γυρίσει μόλις από το σούπερ μάρκετ, και δεν έχουν προλάβει να παγώσουν στο ψυγείο μας.

Ωστόσο το υπερθέαμα του Μουντιάλ είναι εδώ και αυτό σημαίνει ένα πράγμα, παρεά στο σπίτι, φαγητό και μπύρες. Και εκεί αναρωτιέσαι θα μπορέσω να φωνάξω τα «παιδιά» σπίτι να δούμε μπάλα ή θα παραπονιούνται πάλι για τη ζέστη και ότι οι μπύρες δεν παγώνουν γρήγορα (;) Ένα καλό κλιματιστικό καθώς και ένα καλό ψυγείο είναι οι ηλεκτρικές συσκευές που πρέπει να μας βγάζουν ασπροπρόσωπους σε τέτοιες καταστάσεις, κάνοντας φυσικά τη ζωή μας πιο εύκολη. Και με τον ορισμό καλό δεν εννοούμαι και ακριβό.

Ακόμα και αν οι διακοπές δεν είναι στο πρόγραμμα, ο Κωτσόβολος φροντίζει για εσάς, μετατρέποντας το σπίτι σας σε μία «όαση» δροσιάς.

Όλοι έχουμε το δικαίωμα για συσκευές υψηλής τεχνολογίας, και ο Κωτσόβολος μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό, δίνοντας το κίνητρο να βελτιώσουμε την ποιότητα της καθημερινότητας μας με τις συσκευές του που συνδυάζουν τέλεια δροσιά, ψύξη και εξοικονόμηση, βάζοντας μια για πάντα τέλος στις δικαιολογίες. Και επειδή τα νούμερα είναι η καλύτερη απόδειξη για οποιαδήποτε θεωρία… Αγοράζοντας κλιματιστικό από τον Κωτσόβολο, εξοικονομείς έως και 150€ ετησίως στο ρεύμα, με ένα κλιματιστικό νέας τεχνολογίας Α++ & Α+++, ενώ κερδίζεις και δωροεπιταγή έως και 100€ με ανακύκλωση του παλιού.

Η Νο1 εταιρεία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, στέκεται δίπλα στις ανάγκες των πελατών της και βάζει  τον καταναλωτή στην 1η γραμμή, προσφέροντας του λύσεις τόσο σε οικιακό, προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο που αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Έξυπνες συσκευές προσαρμοσμένες στον απαιτητικό τρόπο ζωής που μπορούν να εγγυηθούν μία όχι μόνο πιο εύκολη καθημερινότητα αλλά σίγουρα και πιο ευχάριστη σε όλες τις συνθήκες.

Γιατί μην ξεχνάτε το μότο του καλοκαιριού είναι ένα, «Καλύτερη συσκευή… καλύτερη ζωή»!