Ποια θα είναι η επόμενη εργασιακή κατεύθυνση, αν πρέπει να αλλάξουμε σπίτι και ένα σωρό ακόμα, αναπάντητα πολλές φορές, ερωτήματα. Δεν είναι λίγες οι φορές που η φαντασία μας ταξιδεύει αρκετά μακριά, σε όνειρα που μπορεί να θεωρηθούν και άπιαστα.

Κι όμως, υπάρχει κάποιος που παίρνει το μέλλον πολύ σοβαρά, το φέρνει στο παρόν με το δικό του μοναδικό τρόπο και μας περιμένει να το ανακαλύψουμε. Και όλα αυτά χωρίς κάποιο κόστος! Και δεν μιλάμε για κάποιον άλλον από τον Κωτσόβολο, που μας έχει συνηθίσει σε τέτοια τεχνολογικά θαύματα. Η έκθεση Thanks to Tech με την υπογραφή του μας παρουσιάζει την καθημερινότητα του μέλλοντος, έτσι ακριβώς όπως έχει υπάρξει στη φαντασία μας από τις 09 έως τις 18 Νοεμβρίου.

Στον 4ο όροφο του The Mall Athens, είδαμε όλες εκείνες τις συσκευές που όχι μόνο «έξυπνες» αλλά τετραπέρατες μπορούν να χαρακτηριστούν. Σε 1.200 τ.μ. κάθε πτυχή της καθημερινότητας «ζωντανεύει», δείχνοντάς μας το νέο τρόπο χρήσης των συσκευών μας, αυτόν της άμεσης διάδρασης. Ένας απορροφητήρας που κρύβεται όποτε δεν τον χρειάζεσαι, αισθητήρες που διαβάζουν τους λεκέδες και τα υφάσματα και προτείνουν το κατάλληλο πρόγραμμα πλύσης, ψυγεία που σε ενημερώνουν στο κινητό σου για τις ημερομηνίες λήξης των προϊόντων. Αλλά και οι μικρότερες συσκευές εισέρχονται σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο. Φωτογραφικές μηχανές με φωτεινούς φακούς ευκρίνεια και 4Κ video, μπλέντερ με κενό αέρος για μέγιστη απόδοση, αδιάβροχα ηχεία για απόλυτη διασκέδαση.

Και αναφέρουμε μόνο κάποια από αυτά. Και όλα αυτά σε ένα χώρο που αναδεικνύει τις αισθήσεις, παίζει με τα χρώματα και τους φωτισμούς και μπορεί να σε καθηλώσει. Αξίζει να σημειώσουμε πως στην έκθεση θα βρείτε 200 συσκευές, ενώ τις 50 από αυτές θα τις δείτε για πρώτη φορά σε αυτή. Και ακόμα περισσότερο αξίζει να πάρετε μαζί σας τους φίλους σας, την οικογένειά σας, τα παιδιά σας! Και θα διασκεδάσετε και θα ενημερωθείτε για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις και θα ικανοποιήσετε και τους αγαπημένους σας.

Στην έκθεση Thanks to tech, ο χρόνος σταματάει στο μέλλον! Ποιος δεν θέλει να ζήσει μία τέτοια εμπειρία;

Η έκθεση Thanks to Tech πραγματοποιείται από τις 9 έως τις 18 Νοεμβρίου στον 4ο όροφο του The Mall Athens και η είσοδος είναι ελεύθερη για τον επισκέπτη.

Ώρες έκθεσης
Παρασκευή – Κυριακή | 11:00-22:00
Δευτέρα – Πέμπτη | 18:00 – 21:00

Για ομαδικές ξεναγήσεις (Δευτέρα – Παρασκευή πρωινές ώρες), επικοινωνήστε στο 210 – 2891104.