Για αυτό τώρα, καλύτερα από ποτέ, είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσεις τα εφόδια εκείνα που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις ημέρες αυτές με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

Και φυσικά δεν εννοούμε τίποτα άλλο από το κλιματιστικό εκείνο που θα μετατρέψει το σπίτι σου σε μία μικρή όαση δροσιάς, ανάμεσα στις καυτές πολυκατοικίες! Το πρώτο βήμα προς την απόκτησή του, είναι να επισκεφθείς το κοντινότερο Κωτσόβολο και να ενημερωθείς από τους ειδικούς για όλες τις τελευταίες εξελίξεις!

Γιατί, η σωστή επιλογή του κλιματιστικού στηρίζεται σε πολλούς παραμέτρους, και μία από τις σημαντικότερες είναι η επιλογή των κατάλληλων BTU τα οποία θα πρέπει να τα αποφασίσεις με βάση τα τετραγωνικά του χώρου που θέλεις να το τοποθετήσεις!

Τα νέας γενιάς κλιματιστικά, υψηλής ενεργειακής κλάσης Α++ & Α+++ μπορούν να σου προσφέρεται το επιθυμητό αποτέλεσμα και μάλιστα χωρίς να «παραζεστάνουν» και το λογαριασμό του ρεύματος. Παράλληλα όλες οι προηγμένες λειτουργίες τους έχουν δημιουργηθεί για την «αναβάθμιση» της καθημερινότητάς σου σε πολλά επίπεδα!

Περπατάς στο δρόμο και ανυπομονείς να βρεθείς στη δροσιά του σπιτιού σου; Είσαι κολλημένος στο φανάρι της Κηφισίας και ο ήλιος γίνεται όλο και πιο ανυπόφορος; Τώρα, μπορείς να ανοίξεις μέσω του κινητού τηλεφώνου το κλιματιστικό σου, 10 λεπτά πριν φτάσεις στο σπίτι σου. Η νυχτερινή, η Turbo και  η “follow me”  είναι μόνο μερικές από τις νέες λειτουργίες που θα βρεις στα κλιματιστικά νέας γενιάς και μπορούν να σου εγγυηθούν ένα άριστο αποτέλεσμα!

Μην χάνεις χρόνο! Άλλωστε μην ξεχνάς πως διανύουμε την περίοδο των εκπτώσεων! Αναζήτησε τους ειδικούς, βρες ένα από τα 95 καταστήματα Κωτσόβολος και διάλεξε το κλιματιστικό που σου ταιριάζει! EXTRA, αν έχεις ένα παλιό κλιματιστικό, επωφελήσου από την ανακύκλωσή του και κέρδισε μία δωροεπιταγή.