Ευτυχώς πια όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν! Τα κλιματιστικά νέας γενιάς διαθέτουν μία πληθώρα από λειτουργίες που ρυθμίζονται ανάλογα με την καθημερινότητά μας και τις ανάγκες μας. Ζεσταίνεσαι πιο πολύ το βράδυ, βάζεις τη νυχτερινή λειτουργία! θέλεις ένα Boost δροσιάς δοκιμάζεις τη λειτουργία turbo! θέλεις να δροσίσει το σπίτι πριν μπεις σε αυτό, υπάρχει η αντίστοιχη λειτουργία ενεργοποίησης μέσω κινητού τηλεφώνου (με Wi-Fi).

Πήγαμε σε έναν Κωτσόβολο, μάθαμε όλα τα παραπάνω, αλλά και ακόμα περισσότερα! Μάθαμε, πως ένα κλιματιστικό χρειάζεται σωστή τοποθέτηση για να αποδίδει κατά το βέλτιστο, αλλά και συχνή συντήρηση. Τα κρούσματα παθήσεων από κακή συντήρηση κλιματιστικών είναι αυξανόμενα και δεν πρέπει κανείς να παίζει με αυτά!

Μάθαμε επίσης, πως για την καλύτερη λειτουργία του κλιματιστικού μας και τη μέγιστη απόδοση, το ιδανικότερο είναι να το ρυθμίσουμε σε μια θερμοκρασία που δεν ξεπερνάει τους 10 βαθμούς κάτω από τη θερμοκρασία που επικρατεί στο περιβάλλον. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουμε να απολαύσουμε στο έπακρο τη δροσιά του, αποφεύγοντας να δημιουργήσουμε και κάποιο σοκ στον οργανισμό μας.

Επίσης, μάθαμε με την αγορά νέου κλιματιστικού και  την ανακύκλωση της παλιάς συσκευής δίνεται δωροεπιταγή έως και 200€ για επόμενες αγορές!

Και τώρα τι μένει; Να τα εφαρμόσουμε και να απολαύσουμε ένα δροσερό καλοκαίρι, χωρίς άγχος για το λογαριασμό και πριν να μας πιέζουν οι συνθήκες!