Το πρώτο κουδούνι της χρονιάς χτύπησε σε όλα τα σχολεία της χώρας.

Και επειδή η σωστή αρχή είναι το παν, εμείς οργανωθήκαμε. Εσείς; O μικρός πρωταγωνιστής του βίντεο λίγο πριν επιστρέψει στα θρανία πήρε το πατίνι του και βρήκε όλα όσα χρειάζεται με μια στάση! Πού αλλού; Στο Public!

Αρχή έγινε με την επώνυμη τσάντα που θα τον κάνει να ξεχωρίσει από τους συμμαθητές του. Διάλεξε την αγαπημένη του Russel Athletic ανάμεσα από 700 διαφορετικά σχέδια και brands όπως Parkland, City, Lycsac, J-World, No Fear, Maui, Lego, Kipling, Santoro και Cool Bee, και τη γέμισε με τετράδια σε διάφορα χρώματα, είδη γραφής και διόρθωσης, όπως μολύβια, στυλό, γόμες και μαρκαδόρους αλλά και είδη ζωγραφικής.

Επέλεξε σχολικά βοηθήματα, ξενόγλωσσα και φροντιστηριακά για να τον βοηθήσουν στην κατ’ οίκον μελέτη του και ήταν έτοιμος για το επόμενο βήμα!
Ήταν η στιγμή να ρίξει μια ματιά στην πιο πλήρη γκάμα τεχνολογίας της αγοράς: smartphones, tablets, laptops, οθόνες, περιφερειακά, κάμερες και εκτυπωτές στις καλύτερες τιμές αλλά και ακουστικά, gaming, μουσική, κόμικ, παιχνίδια για να χαλαρώσει αφού έχει φυσικά διαβάσει για την αυριανή μέρα!

«Μαμά cool, τα βρήκα όλα στο Public!» γράφει στο κινητό του και εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε Καλή σχολική χρονιά!