Το WinCancer για δεύτερη συνεχή χρονιά λέει ΔιαβάΖΩ2 και περιμένει το αγαπημένο σας βιβλίο, υπογεγραμμένο με μια ευχή από την καρδιά σας, ως ένα προσωπικό δώρο αγάπης και δύναμης, στους Ασθενείς των Αντικαρκινικών Νοσοκομείων.

Τη Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018, από τις 9:00 το πρωί έως 6:00 το απόγευμα, στον Σταθμό «Κεραμεικός» του Μετρό, το WinCancer περιμένει τα βιβλία με την χειρόγραφη ευχή σας, για τους ανθρώπους, που την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων θα νοσηλεύονται στα αντικαρκινικά νοσοκομεία της χώρας μας.

Το 2017, με τη βοήθεια και τη συμμετοχή σας στην προβολή της δράσης μας συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 5000 βιβλία για τις βιβλιοθήκες των νοσοκομείων, Γ.Ο.Ν.Α. «Άγιος Σάββας», Γ.Ο.Ν.Π «Μεταξά» , Γ.Ο.Ν.Κ. «Άγιοι Ανάργυροι», «Θεαγένειο» αλλά και 4 νέες βιβλιοθήκες δημιουργήθηκαν, σε νοσοκομεία και πολιτιστικά κέντρα της χώρας.

Φέτος στόχος είναι τα βιβλία αυτά να μοιραστούν χέρι με χέρι στους ίδιους τους ασθενείς που θα νοσηλεύονται τις μέρες των εορτών στα αντικαρκινικά νοσοκομεία.

Οι ασθενείς ενσαρκώνουν την ίδια την Ελπίδα ότι ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί. Ενσαρκώνουν την ίδια την Ελπίδα της Ζωής, γι’ αυτό ας τους χαρίσουμε την καλύτερη ευχή μας, μ΄ ένα βιβλίο.

Όσο περισσότεροι δωρίσουν ένα βιβλίο, τόσοι περισσότεροι ασθενείς θα λάβουν μια ευχή και μια συντροφιά.

Ο αγώνας κατά του καρκίνου είναι κοινός και μας αφορά όλους.