Ελληνοφρένεια
Ελληνοφρένεια Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
zhtuymwmkmjpyicrimuu
Ζωή

Οι καλύτερες ασκήσεις για επίπεδη κοιλιά (vids)

Αποκτίστε σφιχτούς κοιλιακούς και επίπεδη κοιλιά με τις παρακάτω 5 απλές ασκήσεις

V-ups

Ξαπλώστε στο πάτωμα, με τα χέρια πάνω από το κεφάλι σας και τα πόδια ελαφρώς υψωμένα και ευθεία. Υψώστε τα πόδια και προσπαθήστε με τα χέρια σας να αγγίξετε τα δάχτυλα των ποδιών σας—άσχετα αν τα φτάνετε ή όχι. Μείνετε σε αυτή τη θέση για δυο αναπνοές και επιστρέψτε στην αρχική σας στάση.

Russian Twists

Καθίστε στο πάτωμα, με τα γόνατα λυγισμένα. Για να αυξήσετε τη δυσκολία, κρατήστε έναν αλτήρα μπροστά από το στήθος σας. Κρατώντας την πλάτη σας ίσια, στρίψτε όσο περισσότερο μπορείτε στα αριστερά, και έπειτα προς τα δεξιά. Αυτή είναι μια επανάληψη.

Boat Pose

Καθίστε με τα γόνατα λυγισμένα και ενωμένα, και τα πόδια σηκωμένα από το έδαφος. Εκτείνετε τα χέρια σας μπροστά. Προσπαθήστε να κρατήσετε το στήθος σας ανασηκωμένο και τα πόδια όσο πιο ίσια γίνεται. Παραμείνετε σε αυτή τη στάση για όσο περισσότερη ώρα μπορείτε.

Two point plank

Αυτή η παραλλαγή της κλασικής σανίδας θα σας δυσκολέψει, γυμνάζοντας ολόκληρο τον κορμό. Ξεκινήστε από την αρχική στάση για κάμψη. Σηκώστε το ένα πόδι και το αντίθετο χέρι και παραμείνετε εκεί για δύο δευτερόλεπτα. Έπειτα επιστρέψτε στην στάση της σανίδας. Επαναλάβετε με την άλλη πλευρά.

Glute bridges

Μια εξαιρετική άσκηση για τους κοιλιακούς αλλά και τους γλουτούς. Ξαπλώστε ανάσκελα, με τα γόνατα λυγισμένα και τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά. Υψώστε τους γοφούς σας – όχι όμως υπερβολικά ψηλά, για να μην κάνει αψίδα η πλάτη σας – και αναπνέοντας επιστρέψτε στην αρχική σας θέση.