Όσοι επισκεφθούν τα καταστήματα Nova θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τις υπηρεσίες Nova2play+ και Nova VDSL στα 28,25€ με δωρεάν τέλος ενεργοποίησης στην υπηρεσία VDSL . Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη μόνο για τοδιήμερο 17 και 18 Μαΐου,αποκλειστικά μέσω των καταστημάτων Nova .

Έτσι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πραγματικά απεριόριστη επικοινωνία προς σταθερά και κινητά μαζί με γρήγορο internet έως 50Mbps, αλλά και να ανακαλύψουν τις υπόλοιπες προσφορές των καταστημάτων Nova.

 

Λίγα λόγια για τη Nova 

Η Nova είναι κορυφαίος πάροχος συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα. Μέσω της οικογένειας υπηρεσιών "Nova 3play", έφερε και καθιέρωσε το 2013 στην ελληνική αγορά τις συνδυαστικές υπηρεσίες τηλεοπτικού περιεχομένου, ευρυζωνικού internet και σταθερής τηλεφωνίας, δημιουργώντας μία νέα, ενιαία εμπειρία για τους συνδρομητές της. Tο καλοκαίρι του 2018 η Nova εισήγαγε στη γκάμα των υπηρεσιών της, τις υπηρεσίες «Nova Energy», αποβλέποντας στην αξιόπιστη κάλυψη των αναγκών του ελληνικού νοικοκυριού και στον τομέα του ηλεκτρικού ρεύματος. Τις υπηρεσίες Nova λαμβάνουν σήμερα εννιακόσιοι πενήντα χιλιάδες συνδρομητές, ενώ παράλληλα η Nova προσφέρει εξελιγμένες υπηρεσίες επικοινωνίας και συνδρομητικής τηλεόρασης σε 40.000 επαγγελματίες, επιχειρήσεις και φορείς του δημοσίου. Η Nova αποτελεί συνώνυμο της καινοτομίας και εμπλουτίζει διαρκώς την εμπειρία των πελατών της με πρωτοποριακές υπηρεσίες, όπως "Nova On Demand", "Νova GO", "Nova Multiview", μέσα από τις οποίες «Ζεις καλύτερα!».

Οι υπηρεσίες Nova παρέχονται από την εταιρία Forthnet.