Γκλίτερ, μικρές χιονονιφάδες σε λευκές και ασημί αποχρώσεις, μικρά γιορτινά έλατα, μπάλες ακόμα και λαμπιόνια κοσμούν και… τα νύχια μας αυτήν την περίοδο. Ο λόγος φυσικά για το γιορτινό μανικιούρ, που είναι must των ημερών για να κάνουμε κάθε look μας ακόμα πιο ξεχωριστό, πιο φωτεινό, χαρούμενο και φυσικά χριστουγεννιάτικο.

Το nail art ξεπερνά κατά πολύ το απλό βάψιμο νυχιών, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι απαιτεί πολύ χρόνο, ενέργεια ή χρήματα για να τα καταφέρετε. Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τα πιο γιορτινά μανικιούρ, σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε προϊόντα για την περιποίηση άκρων ενώ θα τα παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μάλιστα θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Εντωμεταξύ προλαβαίνετε να κάνετε τα δώρα για τους αγαπημένους σας ενώ εάν ακόμα δεν έχετε καταλήξει, τότε σας έχουμε την πιο εύκολη λύση: Δωροκάρτα SHOPFLIX!

Εσείς επιλέγετε το ποσό που θέλετε να διαθέσετε και εκείνοι ό,τι πραγματικά χρειάζονται ανάμεσα σε πάνω από 5 εκατομμύρια επιλογές.

Και μην ξεχνάτε ότι με κάθε σας αγορά κερδίζετε κουπόνι κουπόνι 5€!

Τι χρειάζεστε για το festive μανικιούρ

Από τα πιο απλά έως και τα πιο ευφάνταστα σχέδια, οι επιλογές είναι αμέτρητες και ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις από τις πιο grande εμφανίσεις έως και τις πιο απλές αλλά σικ.

Σχέδια όπως τάρανδοι, μικρές χρωματιστές τελείες ή λαμπιόνια, σάκοι ή σκουφιά του Άγιου Βασίλη, λευκές και κόκκινες λεπτομέρειες που παραπέμπουν στα αγαπημένη γλειφιτζούρια είναι μόνο μερικές που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Πριν ξεκινήσετε όμως, με το βάψιμο των νυχιών, αφιερώστε λίγο χρόνο για να φροντίσετε και να περιποιηθείτε εις βάθος τα άκρα σας.

Μπορείτε να εφαρμόσετε μια μάσκα νυχιών εντατικής θρέψης για να απαλλαγείτε από πετσάκια ενώ η ενυδατική καθημερινά και συχνά μέσα στην μέρα όχι μόνο θα κρατήσει τα χέρια σας ενυδατωμένα αλλά θα αναδείξει και το nail art στα νύχια σας.