Το δέρμα σας αποβάλλει φυσικά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, αφήνοντας χώρο για τα νέα που θα το ανανεώσουν και θα του χαρίσουν λάμψη. Ειδικά την φθινοπωρινή περίοδο, που το μαύρισμα του καλοκαιριού ξεθωριάζει, η απολέπιση είναι καθοριστικής σημασίας για να αποδώσει κάθε skincare ρουτίνα είτε στοχεύετε στην βαθύτερη ενυδάτωση είτε στην αντιγήρανση.

Πώς λειτουργεί η απολέπιση;

Η απολέπιση μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση του δέρματος με διάφορους τρόπους. Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας, η απολέπιση μπορεί να κάνει το δέρμα σας πιο λαμπερό και να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα των προϊόντων που εφαρμόζετε, ενισχύοντας την απορρόφησή τους.

Η τακτική απολέπιση μπορεί επίσης να βοηθήσει στην πρόληψη των φραγμένων πόρων, με αποτέλεσμα λιγότερα ξεσπάσματα, ερεθισμούς και κοκκινίλες.

Μακροπρόθεσμα με την τακτική απολέπιση μπορείτε να ενισχύσετε την παραγωγή κολλαγόνου. Το κολλαγόνο είναι το κλειδί για λαμπερή και νεανική όψη της επιδερμίδας ενώ προάγει την ελαστικότητα του δέρματος, ελαχιστοποιώντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών και χαλάρωσης.

Για να τα καταφέρετε, η Πούδρα Απολέπισης Προσώπου Dermalogica είναι η ιδανική επιλογή. Πρόκειται για μια απαλή πούδρα απολέπισης, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιείτε καθημερινά και είναι κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας.



Πούδρα Απολέπισης Προσώπου Dermalogica

Η μοναδική της σύνθεση με βάση το ρύζι ενεργοποιείται μόλις έρθει σε επαφή με το νερό και απελευθερώνει τις δραστικές ουσίες Παπαΐνη, Σαλικυλικό Οξύ και ένζυμα Ρυζιού που μικροαπολεπίζουν τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας το δέρμα απαλότερο και πιο φωτεινό.

Πόσο συχνά πρέπει να κάνετε;

Εάν έχετε λιπαρό δέρμα, μπορείτε να κάνετε απολέπιση όσο συχνά χρειάζεται. Αυτό μπορεί να είναι καθημερινά, κάθε δεύτερη μέρα ή ακόμα και λιγότερο συχνά, αρκεί να λειτουργεί καλά με το δέρμα σας.

Για όλους τους άλλους τύπους δέρματος, θα πρέπει να περιορίσετε την απολέπιση στο σπίτι σε μία ή δύο φορές την εβδομάδα για να απογυμνώσετε την επιδερμίδα από τα ωφέλιμά της έλαια και βλάψετε το επιδερμικό της φραγμό.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την Αφρώδη Πούδρα Προσώπου Ανανέωσης της Natura Siberica που αφρίζει όταν συναντά το νερό, καθαρίζει το δέρμα σας, βοηθάει στο να αφαιρέσει τα υπολείμματα του make up, απομακρύνει τους ρύπους και καθαρίζει σε βάθος τους πόρους.

Η σύνθεσή της περιέχει τον οργανικό Υδρολύτη του Altai Ιπποφαές, που προάγει τη συνολική υγεία του δέρματος ενισχύοντας την ελαστικότητα και την ενυδάτωση. Επιπλέον περιλαμβάνει βιταμίνη C, που συμβάλλει στην ενίσχυση του φυσικού αμυντικού συστήματος της επιδερμίδας, επιταχύνοντας τη διαδικασία αποκατάστασης.



Αφρώδης Πούδρα Προσώπου Ανανέωσης της Natura Siberica

Φυσικά το BHA Acid βελτιώνει την υφή του δέρματος, επιταχύνει την ανανέωση του δέρματος και βαθύ καθαρισμό των πόρων.

Για να την εφαρμόσετε, τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα πούδρας σε μια βρεγμένη παλάμη και δέρμα μέχρι να σχηματιστεί ένας μαλακός αφρός. Κάντε μασάζ στο δέρμα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και ξεπλύνετε.