Την πρωτοβουλία της ΑΜΚΕ Champions for Life στηρίζει το efood ως κύριος χορηγός μέσα από δύο μοναδικές εκδηλώσεις με επίκεντρο το ποδόσφαιρο στις 20 Απριλίου και στις 18 Μαΐου, όπου παιδιά κάτω των 11 ετών από διάφορες ποδοσφαιρικές ακαδημίες περνούν μία ολόκληρη μέρα με τους Πρωταθλητές Ευρώπης 2004, συμμετέχοντας μαζί τους σε διάφορες αθλητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, οι μικροί ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους Legends του 2004, να μάθουν την ιστορία της μεγαλύτερης στιγμής του ελληνικού ποδοσφαίρου, με την κατάκτηση του Euro και να συμμετάσχουν μαζί τους σε ένα μοναδικό αγώνα ποδοσφαίρου.

Το efood, μέσω του προγράμματος “The Unstoppables”, στηρίζει αθλητικές ακαδημίες παιδιών για να βρίσκεται κοντά τους, στη διαμόρφωση των πρώτων ονείρων τους για τον αθλητισμό. Το LEGENDS 2004 YOUTH CUP Attica Edition by efood αποτελεί μία ακόμα αφορμή για την εταιρεία να στηρίξει τα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον αθλητισμό και να τους δώσει την ευκαιρία γίνουν «ασταμάτητα».

Η #1 υπηρεσία delivery, συνεισφέρει έμπρακτα στην κοινωνία συνδυάζοντας αρμονικά την ανάπτυξή του με την υπευθυνότητα, είτε πρόκειται για τους εργαζόμενούς του είτε για τον κοινωνικό του ρόλο, τον οποίο αντιλαμβάνεται ως βασικό μέρος της λειτουργίας του.

Σχετικά με το efood:

Το efood αποτελεί μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στην ελληνική αγορά, το οποίο συνεργάζεται σήμερα με περισσότερα από 21.000 καταστήματα σε 100 πόλεις. Με βάση την τεχνολογία και την καινοτομία, από την έναρξη λειτουργίας του, αναπτύσσει συνεχώς τις υπηρεσίες του και διευρύνει τις κατηγορίες προϊόντων που διανέμει σε εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες της πλατφόρμας του, καθημερινά. Τα τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους εργοδότες στην Ελλάδα. Έχει εντάξει την κοινωνική προσφορά, ως αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας της και μέσω του προγράμματος Love Delivered, στηρίζει περισσότερους από 30 φορείς ετησίως και συνδράμει σε διαφορετικούς κοινωνικούς σκοπούς.