Στοιχεία φωτιά εκθέτουν, ξανά, τον… άτακτο Χάντερ Μπάιντεν, καθώς αποκαλύπτουν ότι ενώ ήταν ζευγάρι με τη χήρα του αδελφού του, είχε παράλληλη σχέση και με την αδελφή της, την οποία προθυμοποιήθηκε να διδάξει πώς να… αυτοϊκανοποιείται!

Τα σημεία και τέρατα που βγαίνουν πάλι στη φόρα για τον Χάντερ Μπάιντεν προέκυψαν από ανάκτηση αρχείων του φορητού του υπολογιστή, το περιεχόμενο του οποίου έπεσε στα χέρια του FBI και άλλων πηγών, μετά την εγκατάλειψή του σε κατάστημα υπολογιστών για επισκευή στο Ντελαγουέρ. Τα αρχεία αποκάλυψαν σωρεία στοιχείων επαγγελματικής, επιχειρηματικής αλλά και προσωπικής φύσεως. Λίγο μετά το θάνατο του αδελφού του Μπο το 2015, ο Χάντερ Μπάιντεν ξεκίνησε μια σχέση με τη 46χρονη χήρα του Μπο, Χέιλι. Αυτός και η Χέιλι έγιναν ζευγάρι το 2016 και όταν η μη συμβατική σχέση αποκαλύφθηκε, το Μάρτιο του 2017, χρειάστηκε η παρέμβαση του πατριάρχη της οικογένειας, Τζο, που με επίσημη δήλωσή του στο Τύπο έδινε την… ευχή του στο ζευγάρι, για να κλείσει τα στόματα.

Ωστόσο, μηνύματα και κείμενα από το φορητό υπολογιστή αποκαλύπτουν την παράλληλη σχέση που διατηρούσε και με την παντρεμένη αδελφή της Χέιλι, Ελίζαμπεθ Σεκούντι. Μεταξύ των μηνυμάτων και συνομιλιών του 2016 αποκαλύφθηκε ότι η 49χρονη ερωτευμένη Σεκούντι χαρακτήριζε τον Χάντερ ως «πρίγκιπά» της, του εκμυστηρευόταν ότι τον αγαπούσε, ενώ σε κάποια άλλα ο Χάντερ τής αποκάλυπτε ότι είχε αρχίσει να παρακολουθεί ταινίες πορνό, όπως όταν ήταν 13 ετών, και προσφερόταν να της διδάξει «πώς να αυνανίζεται» και πώς να διαλέγει εσώρουχα! Την περίοδο του sexting με τον Χάντερ, η Σεκούντι ήταν σε διάσταση με το σύζυγό της, Τζο Σεκούντι.

Τα αρχεία δείχνουν ότι η σχέση υφίστατο έως και το 2018, καθώς τον Ιούλιο νοίκιασαν ένα σπίτι μαζί. Ωστόσο, την ίδια χρονιά, ο πρώην λομπίστας απέκτησε ένα ακόμη κοριτσάκι, δύο ετών σήμερα, με μία στριπτιζέζ, της οποίας την πατρότητα αρνήθηκε, αλλά επιβεβαιώθηκε μέσω εξέτασης DNΑ κι έφτασαν πριν από τις εκλογές του 2020 σε συμβιβασμό. Σήμερα, είναι με τη Μελίσα, την οποία παντρεύτηκε έξι μόλις ημέρες μετά τη συνάντησή τους, το 2019, και έχουν ένα γιο ονόματι Μπο από τον εκλιπόντα αδελφό του.