Σκέψεις να ξανακατέβει υποψήφιος για πρόεδρος των ΗΠΑ αν έχει αντίπαλο τη Μέγκαν Μαρκλ, φαίνεται πως κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Δεν είμαι θαυμαστής της Μέγκαν»

Ερωτηθείς σε συνέντευξη στο Fox News για τις σκέψεις του αναφορικά με το ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφια η Μαρκλ, ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος δήλωσε: «Λοιπόν εύχομαι να συμβεί αυτό, γιατί αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε πιστεύω πως θα έχω ακόμα πιο ισχυρά αισθήματα για να ξανακατέβω». Ωστόσο, ο Τραμπ υπογράμμισε ότι δεν είναι «θαυμαστής» της Μαρκλ.

«Δεν είμαι θαυμαστής της. Νομίζω πως όσα λέει για τη βασιλική οικογένεια και τη βασίλισσα, συμβαίνει, ξέρετε, να γνωρίζω τη βασίλισσα, όπως ξέρετε. Έχω συναντηθεί με τη βασίλισσα και είναι ένα εξαιρετικό άτομο. Και δεν είμαι θαυμαστής της Μέγκαν», δήλωσε.

Ο πρώην πρόεδρος προτίμησε να αποφύγει να δώσει ξεκάθαρη απάντηση σχετικά με την πιθανή νέα υποψηφιότητά του για τον Λευκό Οίκο το 2024. «Σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις, θέλουν να είμαι εκ νέου υποψήφιος», δήλωσε. Αλλά «θα το δούμε», συμπλήρωσε.

Τα σχόλια του Τραμπ έρχονται μετά τη συνέντευξη - «βόμβα» που παραχώρησαν η Μέγκαν και ο Πρίγκιπας Χάρι στην Όπρα. Ο πρώην σύμβουλος του Τραμπ, Τζέισον Μίλερ, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι ο Τραμπ δεν είχε μιλήσει δημόσια για τη συνέντευξη του ζευγαριού επειδή δεν ήθελε να «ακυρωθεί» όπως ο δημοσιογράφος Πιρς Μόργκαν.

Ο Μίλερ είπε ότι ο Τραμπ τελικά αποφάσισε ότι δεν ήταν καλή ιδέα να σχολιάσει δημόσια τη συνέντευξη. Ο Τραμπ έχει μιλήσει στο παρελθόν κατά της Μέγκαν, χαρακτηρίζοντάς την ακόμα και «μοχθηρή» το 2019.

Μάλιστα, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε επικρίνει την απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν να αποχωρήσουν από τη Βασιλική Οικογένεια τον Ιανουάριο του 2020, εκφράζοντας τα «συλλυπητήριά» του στη Βασίλισσα Ελισάβετ.

«Νομίζω ότι είναι λυπηρό. (Η βασίλισσα) είναι μια υπέροχη γυναίκα», είπε ο Τραμπ στο «Fox News», προσθέτοντας ότι «δεν έκανε ποτέ λάθος».