Η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε πως «δεν βλέπει την ώρα» να γνωρίσει από κοντά την μικρή Λίλιμπετ-Νταϊάνα, που μέχρι τώρα την έχει δει μόνο η βασίλισσα Ελισάβετ μέσω βιντεοκλήσης.

Σε επίσκεψη της Δούκισσας του Κέιμπριτζ σε σχολείο της Κορνουάλης, με αφορμή την Σύνοδο Κορυφής, οι δημοσιογράφοι δεν θα μπορούσαν φυσικά να μην την ρωτήσουν για τον ερχομό της ανιψιάς της, αφού αυτό το θέμα απασχολεί τον τελευταίο καιρό τον Τύπο.

Το ευχάριστο γεγονός της γέννησης της μικρής Λίλιμπετ - Νταϊάνα, θεωρήθηκε από πολλούς μία καλή αφορμή για να αποκατασταθούν οι σχέσεις μεταξύ της βασιλικής οικογένειας και των Μέγκαν - Χάρι. Όπως φαίνεται, σίγουρα τα βασιλικά μέλη χάρηκαν με την είδηση, αλλά η «επανασύνδεση» θα αργήσει να ξαναγίνει, δεδομένου του «σκάνδαλου» που προκάλεσε με τις αποκαλύψεις του ο πρίγκιπας Χάρι.

>

«Εύχομαι τα καλύτερα στην μικρή Λίλιμπετ. Ανυπομονώ να την γνωρίσω. Δεν την έχουμε συναντήσει ακόμα, αλλά εύχομαι να γίνει σύντομα», δήλωσε η Κέιτ Μίντλετον αναφερόμενη στην ίδια και τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Φαίνεται, λοιπόν, πως η δούκισσα του Κέιμπριτζ «δεν κρατάει κακία» στο ζευγάρι, γεγονός που είχε αποδειχθεί και από την στάση της απέναντι στον πρίγκιπα Χάρι, όταν εκείνος ήρθε στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, αφού εκείνη «έσπασε τον πάγο» μεταξύ εκείνου και του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Επιπλέον, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η Κέιτ Μίντλετον έχει ήδη φροντίσει να στείλει το δώρο της στο ζευγάρι για τον ερχομό της κόρης τους. Μένει λοιπόν, να ταξιδέψουν με τον Δούκα του Κέιμπριτζ για να την γνωρίσουν από κοντά.