Πριν «τινάξει το ρύζι του παραμυθένιου γάμου» από το κεφάλι της η Πάρις Χίλτον, κάποιοι θέλουν να την... γκρεμίσουν από το συννεφάκι της ψάχνοντας ελαττώματα στην τέλεια εικόνα με το σύζυγό της Κάρτερ Ριμ.

Μεταξύ άλλων ότι ο 40χρονος σύζυγός της έχει ήδη ένα παιδί το οποίο έχει δει μόνο μία φορά από τη γέννησή του πριν από 9 χρόνια! Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα Page Six, μαμά του κοριτσιού είναι η Λάουρα Μπελίζι, ριάλιτι σταρ που εμφανίστηκε στην εκπομπή του VH-1 «Secrets of Aspen», πρώην του Ριμ αλλά και του ηθοποιού Μελ Γκίμπσον.

Μάλιστα, το 2011 που έμεινε έγκυος πολλοί πίστεψαν πως το παιδί που κυοφορεί ήταν του 65χρονου Αμερικανού ηθοποιού, κάτι που όμως διέψευσαν αμφότεροι. Μητέρα και κόρη ζουν στην Καλιφόρνια, με τον Ριμ να στηρίζει το παιδί από την ώρα που γεννήθηκε, αναγνώρισε την πατρότητά της υπογράφοντας συμβολαιογραφική πράξη, παρότι δεν έκανε ποτέ τεστ πατρότητας, όπως είπε ένας εκπρόσωπος του Ριμ.

Ωστόσο, δεν έχει μια παραδοσιακή σχέση πατέρα – κόρης και, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το παιδί όχι μόνο δυσκολεύτηκε να αντιμετωπίσει την απουσία του πατέρα της στη ζωή της, αλλά έχει επηρεαστεί συναισθηματικά βλέποντας όλη τη δημοσιότητα γύρω από το γάμο του Ριμ με τη Χίλτον. Δεν παραλείπει βέβαια η Page Six να υπενθυμίζει πως η Πάρις Χίλτον από τον Ιανουάριο υποβάλλεται σε θεραπεία γονιμότητας με εξωσωματική γονιμοποίηση, προκειμένου να αποκτήσει παιδί με τον Ριμ, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια εξαίροντας το σύζυγό της για το «πόσο υποστηρικτικός» ήταν.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time