Εικόνες... Αποκάλυψης αντίκρισαν κάτοικοι σε μια μικρή πόλη της Αυστραλίας.

 Ξαφνικά, νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, λίγο έξω από την πόλη Mildura στην πολιτεία της Βικτώρια, ο ουρανός στην κυριολεξία βάφτηκε ροζ!

 Οι ντόπιοι δεν είχαν ιδέα τι συνέβαινε και, όπως δήλωσαν αργότερα στους δημοσιογράφους, τα σενάρια έδιναν και έπαιρναν: Από την Αποκάλυψη που ξεκινάει, σε... απόβαση εξωγήινων, ενώ κάποιος είπε ότι πρόκειται για την άφιξη του δαίμονα «Βέκνα», από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Stranger Things»!

 Τελικά, δεν επρόκειτο για τίποτα από όλα αυτά. Ωστόσο, εξαιτίας του γεγονότος, οι κάτοικοι έμαθαν κάτι που δεν γνώριζαν για την πόλη τους...

 Το ροζ χρώμα στον ουρανό ήταν αντανάκλαση από τον φωτισμό που χρησιμοποιούνταν σε... μυστική φάρμα καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης, ώστε να μεγαλώσουν τα φυτά!

 Λόγω ειδικών συνθηκών -συννεφιά- αλλά και κάποιου λάθους -αφέθηκαν ανοιχτά τα στέγαστρα του θερμοκηπίου-, δημιουργήθηκε αυτό το μυστηριακό, χολιγουντιανό υπερθέαμα.

 «Ήταν τέλειο, θα έπρεπε να το κάνουν πιο συχνά» σχολίασαν αργότερα, ανακουφισμένοι, κάτοικοι της περιοχής.

 Στην Αυστραλία επιτρέπεται η καλλιέργεια κάνναβης για φαρμακευτικούς σκοπούς, ωστόσο απαγορεύεται η χρήση της για ψυχαγωγικούς. Ως εκ τούτου, για λόγους ασφαλείας, η τοποθεσία που βρίσκονται αυτές οι φάρμες παραμένει μυστική για το κοινό.

 Πλέον, οι κάτοικοι της Mildura γνωρίζουν ότι η πόλη τους δεν κινδυνεύει από τον... Βέκνα και ότι φιλοξενούν μια από αυτές τις φάρμες, τα προϊόντα της οποίας βοηθούν στην περίθαλψη 260.000 περίπου Αυστραλών.