Σε λίγη ώρα αναμένεται να ξεκινήσει η εξόδιος ακολουθία για τη βασίλισσα Ελισάβετ και σιγά-σιγά έχουν ξεκινήσει να καταφθάνουν στο Γουέστμινστερ τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και οι υψηλοί προσκεκλημένοι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος θα κάτσουν στην πρώτη σειρά των καθισμάτων του Αβαείου του Γουέστμινστερ.

Δίπλα τους θα είναι ο σερ Τιμ Λόρενς, ο δούκας του Γιόρκ, Άντριου και στη συνέχεια ο πρίγκιπας Έντουαρντ με τη σύζυγό του.

Κατά μήκος του διαδρόμου θα κάθονται ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά τους, Τζορτζ και Σάρλοτ και δίπλα τους ο Πίτερ Φίλιπς με τους Ζάρα και Μάικ Τίνταλ.

Ακριβώς πίσω από τον βασιλιά θα κάτσει ο πρίγκιπας Χάρι, με τη Μέγκαν Μαρκλ να κάθεται πίσω από την Καμίλα και δίπλα στην πριγκίπισσα Βεατρίκη.

Ο Τζο Μπάιντεν θα βρεθεί στη 14η σειρά πίσω από τον βασιλιά, πίσω από τον εκπρόσωπο της Πολωνίας και μπροστά από αυτόν της Τσεχίας.

Η Τζιλ Μπάιντεν θα έχει δίπλα της τον εκπρόσωπο της Ελβετίας, ενώ ακριβώς απέναντι από το ζεύγος Μπάιντεν οι θέσεις γράφουν Δημοκρατία της Κορέας.