Φόρο τιμής στην βασίλισσα Ελισάβετ αλλά και την πριγκίπισσα Νταϊάνα απέτισε η Κέιτ Μίντλετον, στο πλαίσιο της κηδείας της γιαγιάς του συζύγου της, πρίγκιπα Γουίλιαμ, φορώντας ένα εντυπωσιακό μαργαριταρένιο κολιέ που ανήκει στη «γαλαζοαίματη» οικογένεια.

Πιο συγκεκριμένα η Κέιτ Μίντλετον την τελευταία εβδομάδα έχει κάνει πολλές άλλες εμφανίσεις, στις οποίες απέτισε διακριτικά φόρο τιμής στη βασίλισσα με τα κοσμήματά της. Έτσι και χθες, με το σεμνό και κομψό ντύσιμό της, θέλησε για άλλη μία φορά να την τιμήσει.

Ειδικότερα, η νέα πριγκίπισσα της Ουαλίας παραβρέθηκε στην κηδεία της βασίλισσας φορώντας ένα μαύρο φόρεμα-παλτό και ασορτί καπέλο. Αλλά το πιο αξιοσημείωτο στην εμφάνισή της ήταν τα κοσμήματα, τα οποία περιλάμβαναν τα σκουλαρίκια της βασίλισσας από μαργαριτάρια του Μπαχρέιν καθώς και ένα πλούσιο, τσόκερ από μαργαριτάρια με ένα κεντρικό διαμαντένιο μενταγιόν.

787

Σημειώνεται ότι η δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει ξαναφορέσει το συγκεκριμένο κομμάτι στην επέτειο γάμου της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου το 2017 και ξανά στην κηδεία του δούκα του Εδιμβούργου το 2021.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η μόνη που φορά το συγκεκριμένο μαργαριταρένιο τσόκερ, το οποίο είναι φτιαγμένο από μαργαριτάρια που χάρισε στη βασίλισσα, η ιαπωνική κυβέρνηση τη δεκαετία του 1970. Πριν από αυτήν, το είχε δανειστεί και η πριγκίπισσα Νταϊάνα, το 1982, σε ένα συμπόσιο για τη βασίλισσα Βεατρίκη της Ολλανδίας στο Χάμπτον Κορτ, ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ το είχε βάλει σε ένα επίσημο ταξίδι στο Μπαγκλαντές το 1983.