Σε διαγωνισμό ατάκας επιδόθηκαν στο twitter ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, και πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ με τον ιδιοκτήτη της SpaceX και δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ.

Αρχικά, ο Μεντβέντεφ αποχαιρέτησε ειρωνικά την Λιζ Τρας που παραιτήθηκε από πρωθυπουργός της Βρετανίας, τρολάροντάς την παράλληλα, δίνοντας συγχαρητήρια στο… μαρούλι.

Διαβάστε εδώ τι εννοούσε ο Μεντβέντεφ με το μαρούλι

Ο Ελον Μασκ δεν άφησε να πέσει κάτω το σαρκαστικό σχόλιο του Μεντβέντεφ: «Πολύ καλό τρολ για να είμαι ειλικρινής» του απάντησε αρχικά και στη συνέχεια τον τρόλαρε: «Παρεμπιπτόντως πώς πάει στο Αρτεμόβσκ;» (Bakhmut) (σ.σ.: την ουκρανική πόλη του Ανατολικής Ουκρανίας όπου οι Ρώσοι συναντούν σκληρή αντίσταση).

«Θα σε δω στη Μόσχα στην Ημέρα της Νίκης!» απάντησε ο Μεντβέντεφ, κλείνοντας τον σύντομο... διαγωνισμό ατάκας με τον Μασκ.

mask

Οι δύο τους έχουν βέβαια ιστορικό αφού ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας είχε προτείνει αστειευόμενος να απονεμηθεί στον Μασκ ο ρόλος του αξιωματικού εν αποστρατεία για την εμπλοκή του στην ουκρανική κρίση και την προσπάθειά του για ειρήνη με προτάσεις που προκάλεσαν πάντως την έντονη αντίδραση του Κιέβου.