Κακά Κορίτσια (Σχόλιο: Ντέπυ Γκολεμά)
Κακά Κορίτσια (Σχόλιο: Ντέπυ Γκολεμά) Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
mask_truss
Διεθνή

Τρολαρίσματα μεταξύ Μεντβέντεφ και Μασκ στο Twitter με φόντο την Ουκρανία, την Τρας και… το μαρούλι

Διαγωνισμός ατάκας ανάμεσα στις δύο ισχυρές προσωπικότητες

Σε διαγωνισμό ατάκας επιδόθηκαν στο twitter ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, και πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ με τον ιδιοκτήτη της SpaceX και δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ.

Αρχικά, ο Μεντβέντεφ αποχαιρέτησε ειρωνικά την Λιζ Τρας που παραιτήθηκε από πρωθυπουργός της Βρετανίας, τρολάροντάς την παράλληλα, δίνοντας συγχαρητήρια στο… μαρούλι.

Διαβάστε εδώ τι εννοούσε ο Μεντβέντεφ με το μαρούλι

Ο Ελον Μασκ δεν άφησε να πέσει κάτω το σαρκαστικό σχόλιο του Μεντβέντεφ: «Πολύ καλό τρολ για να είμαι ειλικρινής» του απάντησε αρχικά και στη συνέχεια τον τρόλαρε: «Παρεμπιπτόντως πώς πάει στο Αρτεμόβσκ;» (Bakhmut) (σ.σ.: την ουκρανική πόλη του Ανατολικής Ουκρανίας όπου οι Ρώσοι συναντούν σκληρή αντίσταση).

«Θα σε δω στη Μόσχα στην Ημέρα της Νίκης!» απάντησε ο Μεντβέντεφ, κλείνοντας τον σύντομο... διαγωνισμό ατάκας με τον Μασκ.

mask

Οι δύο τους έχουν βέβαια ιστορικό αφού ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας είχε προτείνει αστειευόμενος να απονεμηθεί στον Μασκ ο ρόλος του αξιωματικού εν αποστρατεία για την εμπλοκή του στην ουκρανική κρίση και την προσπάθειά του για ειρήνη με προτάσεις που προκάλεσαν πάντως την έντονη αντίδραση του Κιέβου.