Ο σύντροφος και η κόρη της Τζόρζια Μελόνι βρέθηκαν στο πλευρό της κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας της ως πρωθυπουργός της Ιταλίας το πρωί του Σαββάτου.

Ο Αντρέα Τζαμπρούνο, και η εξάχρονη Τζινέβρα, έφτασαν πιασμένοι χέρι χέρι στο Κυρηνάλιο Μέγαρο, για να παρακολουθήσουν την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης της Ιταλίας, υπό την Μελόνι, που έγινε η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της χώρας.

Ποιος είναι ο σύντροφος της Τζόρτζια Μελόνι

____________2022-10-22__9_20_24___

 
Ο Αντρέα Τζιαμπρούνο γεννήθηκε στο Μιλάνο το 1981. Δημοσιογράφος και σκηνοθέτης τηλεοπτικών προγραμμάτων, έχει εργαστεί στις δημοφιλείς εκπομπές Quinta Colonna, Matrix, Mattino 5 και Stasera Italia.

Η πρώτη του συνάντηση με τη Τζόρτζια Μελόνι χρονολογείται στο 2014, στα παρασκήνια της εκπομπής «Quinta Colonna». Η Μελόνι έφτασε στο πλατό βιαστική και πεινασμένη, ύστερα από μία δύσκολη προεκλογική ημέρα. Εκμεταλλευόμενη ένα διαφημιστικό διάλειμμα, βγάζει από την τσάντα της μια μπανάνα για να τη φάει στο πόδι. Το σνακ, ωστόσο, δεν έχει ακόμη τελειώσει πριν επιστρέψει στον αέρα. Η Μελόνι δίνει ό,τι έχει μείνει στον Τζιαμπρούνο, θεωρώντας πως είναι κάποιος βοηθός. «Δεν μπορώ να το εξηγήσω, τα μάτια μας συναντήθηκαν με έναν περίεργο τρόπο, ήταν μια στιγμή. Ένας κεραυνός» δηλώνει ο δημοσιογράφος, που έκτοτε τη φλερτάρει.

Σε αρκετές περιπτώσεις, ο Τζιαμπρούνο έχει δηλώσει ότι ψηφίζει υπέρ της αριστεράς. Σε σύγκριση με τη σύντροφό του έχει προοδευτικές ιδέες. Είναι υπέρμαχος της νομιμοποίησης της κάνναβης και των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων.

Το ζεύγος δεν έχει ακόμη «βάλει βέρες», όμως όσοι τους γνωρίζουν λένε πως αυτό είναι πιθανό να συμβεί φέτος, ύστερα από την εκλογή της Μελόνι στην πρωθυπουργία της χώρας.