Ο Κάρολος, που ανεβαίνει στον θρόνο της Μεγάλης Βρετανίας μετά τον θάνατο της μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ, πρόκειται να στεφθεί επισήμως βασιλιάς στις 6 Μαΐου, στο πλαίσιο μιας μεγαλοπρεπούς τελετής στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Kαι ενώ όλα τα φώτα έχουν πέσει πάνω στον βασιλιά Κάρολο και τις πυρετώδεις προετοιμασίες για τη στέψη του, μία αστρολόγος υποστηρίζει πως δεν είναι αυτός το μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που έχει… τη μεγαλύτερη επιρροή.

Μιλώντας στην Daily Mail, η αστρολόγος Μισέλ Μπελ αποκάλυψε ότι μεγαλύτερη επιρροή τελικά φαίνεται να έχει μία από τις γυναίκες της οικογενείας.

O βασιλιάς Κάρολος είναι Σκορπιός, καθώς έχει γεννηθεί στις 14 Νοεμβρίου και στο κινέζικο ωροσκόπιο είναι ποντικός επειδή είναι γεννημένος το 1948. Είναι παραδοσιακός, δίνει μεγάλη έμφαση στη φήμη του και είναι ιδιαίτερα προστατευτικός με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Του αρέσει η πρόκληση και μπορεί να έχει έλεγχο στα συναισθήματά του.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι Καρκίνος στο ζώδιο, αφού έχει γεννηθεί στις 21 Ιουνίου. Είναι σκύλος στο κινέζικο ωροσκόπιο, καθώς έχει γεννηθεί την ίδια χρονιά με την Κέιτ Μίντλετον. Ως χαρακτήρας είναι ευαίσθητος, ταπεινός και αυθεντικός. Είναι δοτικός, προτατευτικός και η οικογένεια είναι το παν για εκείνον.

H Kαμίλα Πάρκερ Μπόουλς είναι Καρκίνος στο ζώδιο και γουρούνι στο κινέζικο ωροσκόπιο. Γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου του 1947 και ως χαρακτήρας είναι εξαιρετικά καλόκαρδη, ειλικρινής, απερίσκεπτη, γνήσια, φλογερή, ανιδιοτελής και γενναιόδωρη. Ωστόσο η προσωπικότητά της είναι αρκετά αντιφατική.

Η Κέιτ Μίντλετον είναι Αιγόκερως, καθώς είναι γεννημένη στις 9 Ιανουαρίου και στο κινέζικο ωροσκόπιο είναι σκύλος, επειδή η χρονιά της γέννησής της είναι το 1982. Ο σκύλος είναι γεμάτος δοτικότητα και συμπόνια. Προσφέρει ευγενικά λόγια, υποστήριξη και συμβουλές στους φίλους και την οικογένεια. Είναι καλός ακροατής και είναι το πιο πιστό κινεζικό ζώδιο.

Σύμφωνα με την αστρολόγο Μισέλ Μπελ που μίλησε στην Daily Mail, η Κέιτ Μίντλετον έχει τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο απ΄ όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας. Είναι φιλόδοξη, επιμελής, ασταμάτητη και εκπέμπει δυναμισμό. Μπορεί κανείς να στηριχτεί πάνω της σε δύσκολες καταστάσεις και είναι ισχυρή. Γνωρίζει ακριβώς τι θέλει από τη ζωή της.