Xθες η βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου απόλαυσε τη μεγάλη συναυλία που διοργανώθηκε στο Γουίνδσορ. Ως ανώτατα μέλη της οικογένειας, ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα κάθισαν τελευταίοι στις θέσεις τους στο θεωρείο. Οι θέσεις τους ήταν στη μέση της πρώτης σειράς, κάτι που σημαίνει ότι πρώτα έπρεπε να περάσουν από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, την Κέιτ Μίντλετον και τα δυο τους παιδιά.

Καθώς ο βασιλιάς Κάρολος πέρασε μπροστά από τη Σάρλοτ, η μικρή πριγκίπισσα υποκλίθηκε ως ένδειξη σεβασμού προς τον νέο βασιλιά. Ωστόσο, όταν σηκώθηκε, έδειξε να παραπατά, δίχως να χαιρετά τη βασίλισσα Καμίλα, που περνούσε από μπροστά της. Έχοντας δει το μικρό παραπάτημα της Σάρλοτ, η βασίλισσα Καμίλα την ακούμπησε απαλά στον ώμο, με τη μικρή πριγκίπισσα να χαμογελά.



Το ίδιο βράδυ η πριγκίπισσα Σάρλοτ έδειξε να δυσκολεύεται με το βραχιόλι που είχε στο χέρι της, ζητώντας τη βοήθεια της μητέρας της, Κέιτ Μίντλετον. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έλαμπε μέσα στο κόκκινο κοστούμι της, σφίγγοντας το βραχιόλι, ώστε να συνεχίσει να διασκεδάζει.

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ με τον πρίγκιπα Λούι έκλεψαν τις καρδιές των φαν της βασιλικής οικογένειας με την εμφάνισή τους στη στέψη του βασιλιά Καρόλου. Τα πριγκιπόπουλα πιάστηκαν χέρι χέρι τα πρώτα λεπτά στο Αββαείο του Γουεστμίνιστερ. Ο μικρός Λούις, φυσικά, και έγινε viral, με τις αντιδράσεις του, καθώς ο φακός τον έπιασε να χασμουριέται και να χαζεύει το ταβάνι κατά τη διάρκεια της τελετής.