Στα... πράσα έπιασε ο φακός τον σύζυγο της πρώην πρωθυπουργού της Φινλανδίας, Σάνα Μάριν, να έχει το χέρι του γύρω από τη μέση μιας γυναίκας σε ένα νυχτερινό κέντρο, λίγες εβδομάδες πριν ανακοινώσουν το διαζύγιό τους.

Ο 37χρονος επιχειρηματίας Μάρκους Ραϊκόνεν λέγεται ότι φλέρταρε και χόρευε κολλητά με μια Ινδή, που πιστεύεται ότι έκανε διακοπές στη Φινλανδία με αστέρες του Bollywood.

Φινλανδικά Μέσα Ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο Ραϊκόνεν είχε μεθύσει και προσπάθησε να τη φιλήσει καθώς στέκονταν μαζί στο μπαρ του νυχτερινού κέντρου Post στο Ελσίνκι τις πρώτες πρωινές ώρες, όμως εκείνη φαίνεται πως δεν ενέδωσε.

Η συνάντηση αυτή έγινε όταν ο Μάρκους Ραϊκόνεν και η Σάνα Μάριν έδειχναν να ζουν χωριστές ζωές τους μήνες πριν αποκαλύψουν τελικά αυτή την εβδομάδα ότι χωρίζουν ύστερα από 19 χρόνια μαζί.

Σε ένα ακόμη προφανές παράδειγμα των αυξανόμενων ρωγμών στον γάμο της, η Μάριν λέγεται ότι πέρασε το Πάσχα τον περασμένο μήνα χαλαρώνοντας στο Παρίσι με μια ομάδα φίλων, ενώ ο σύζυγός της έμεινε στη Φινλανδία.

Η Ινδή που χόρεψε με τον Ραϊκόνεν φέρεται να ταξίδεψε στη Φινλανδία τον Μάρτιο για χειμερινές διακοπές μαζί με πρωταγωνιστές του Bollywood, συμπεριλαμβανομένων των Rakul Preet και Pragya Jaiswal.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το ζευγάρι εντοπίστηκε αρχικά στην πίστα του νυχτερινού κέντρου και βρισκόταν στο κλαμπ μέχρι τις 4 το πρωί. «Οι άλλοι χορευτές τούς παρατήρησαν εύκολα, επειδή υπήρχε μια οικεία ατμόσφαιρα μεταξύ τους», είπε ένας μάρτυρας στο φινλανδικό περιοδικό Seskia και πρόσθεσε: «Ο Μάρκους προσπαθούσε συνεχώς να την αγγίζει στο σώμα, αλλά κάποια στιγμή η γυναίκα τραβήχτηκε. Ήθελε συνεχώς να την αγγίζει… Προσπάθησε επίσης να φιλήσει τη γυναίκα αρκετές φορές, αλλά εκείνη δεν ενέδωσε».

«Αυτό που με εξέπληξε περισσότερο ήταν το πόσο ανοιχτά φλέρταρε ο Μάρκους με τη γυναίκα. Δεν τον ένοιαζε καθόλου η ύπαρξη των άλλων, παρόλο που είναι παντρεμένος με τη Σάνα», σημείωσε άλλος.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη (10/5) ο Μάρκους Ραϊκόνεν και η Σάνα Μαρίν με ανάρτησή τους σε story στο Instagram ανακοίνωσαν ότι υπέβαλαν από κοινού αίτηση διαζυγίου.

«Είμαστε ευγνώμονες για τα 19 χρόνια που περάσαμε μαζί και για την αγαπημένη μας κόρη. Είμαστε ακόμη οι καλύτεροι φίλοι, κοντά ο ένας στον άλλον και στους αγαπημένους μας γονείς. Θα αφιερώνουμε ακόμη χρόνο ο ένας στον άλλον. Ελπίζουμε ότι θα σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Δεν θα προβούμε σε περαιτέρω σχόλια», ανέφεραν.