Δέκα εκατομμύρια χρήστες έγιναν ήδη συνδρομητές στην πλατφόρμα Threads, το νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσης της Meta, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής του μητρικού οίκου του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Η πλατφόρμα Threads δημιουργήθηκε από τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ προκειμένου να ανταγωνιστεί το Twitter του Έλον Μασκ.

«Δέκα εκατομμύρια άνθρωποι γράφτηκαν μέσα σε επτά ώρες», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ζούκερμπεργκ στον επίσημο λογαριασμό του στο Threads.

Μάλιστα, ο Ζούκερμπεργκ έκανε ανάρτηση και στο Twitter, ανεβάζοντας ένα meme του Σπάιντερμαν να αντιπαρατίθεται με έναν Σπάιντερμαν, αστειευόμενος για την αντιπαλότητα του ίδιου με τον Έλον Μασκ του Twitter, καθώς και μεταξύ των δύο υπηρεσιών.


«Εμπρός λοιπόν. Καλώς ήρθατε στο Threads», έγραψε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Meta, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, στον λογαριασμό του στο Threads, ένα μήνυμα που συγκέντρωσε μέσα σε μερικά λεπτά χιλιάδες «likes», ενδεικτικό της επιτυχημένης έναρξης αυτού του νέου μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

«Ελπίζουμε ότι το Threads θα μπορέσει να είναι μια ανοικτή και δεκτική πλατφόρμα για τις συζητήσεις», έγραψε ο επικεφαλής του Instagram, Άνταμ Μοσέρι.

«Αν αυτό είναι που θέλετε κι εσείς, ο καλύτερος τρόπος είναι να είστε καλοπροαίρετοι», συμπλήρωσε.

Ο Μοσέρι εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι αναβλήθηκε η ανάπτυξη του Threads στην Ευρώπη, εξηγώντας πως αν η Meta θα έπρεπε να περιμένει την έγκριση των Βρυξελλών, η έναρξη της λειτουργίας του ιστότοπου θα έπρεπε να περιμένει πολλούς μήνες.